Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tereljem ebbe az irányba a beszélgetést?
Na az a helyzet, hogy szerencsére találtam itt az oldalon egy ismerkedős kérdés alatt egy lányt, akivel már 1-2 hete nagyon jól elvagyunk, sokat beszélgetünk. Úgy érzem, eljött az ideje talira elhívni, képcserézni, de nem tudom hogyan kéne.
Az a baj hogy egy kicsit túl is gondolom a dolgot, pl azzal, hogy mivan ha mégsem jövök be neki, nem csak tali nem lesz, hanem ghostol is (egyébként nem vagyok csúnya) de mégis ezen jár az eszem, ettől tartok azért.
Ti hogyan kérnétek képet, és hogyan hívnátok el talira?
Ebből a kérdésből, hogy itt ismerkedünk nem hiszem hogy magára ismert.
#5 Az a baj, hogy én akarok látni előbb róla képet, hogy biztos nem kamu-e. Sajnos a gyakorin előszeretettel szokták meleg faszik kiadni magukat lánynak.
Ezt be kell kockáztatni.
Tényleg rengeteg itt a szánalmas meleg.
Ha beszélgetés alapján nem gyanús, sokszor az, akkor beszéljetek hívásban.
Aztán videóhívásban.
Kicsit bókolsz neki, ha látod, aztán elhívod valahová.
"Mert ha kamu? Visszaél a képeddel?"
Hát nyilván igen. Miért, szerinted ha nem volt őszinte, másnak adja ki magát, akkor mi a szándéka a kicsalt képpel? Elég könnyű manapság visszaélni képekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!