Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki egy barátság extrákkal viszony?
Csinálunk programot amikor találkozunk, elmegyünk ide oda amoda.
Aztán néha a program folytatódik vagy nála vagy nálam. Ott történnek meg az extrák.
Alapbalól barátok voltunk, és egyszer lefeküdtünk....
Aztán többször is...
Nem lett belőle kapcsolat, mert nem akartunk elköteleződni.
36/f
Nekem volt hasonló. Együtt is laktunk, egy szobában. KB 3 hónapig tartott.
Szállón voltunk, Németországban.
Igazából szimpatikusak voltunk egymásnak, nekem csak a személyisége, a teste, arca, haja semmije nem tetszett.
Együtt laktunk, aludtunk, szexeltünk is jópárszor(többször mint amennyit én akartam volna). Nem volt semmi sem közös, mindenki arra ment amerra akart, azt csinált amit akart stb. Igazából leszartuk egymást.
Vagyis én őt tuti.
Annyiból volt jó, hogy legalább az értékeinket nem kellett félteni.
Amúgy nem jó emlék nekem. Nem igaz az, hogy a férfiak mindenkivel dugni akarnak!
Itt is ő kezdeményezett.
Félreértés ne essék szép csaj volt, egyszerűen nálam nem indult be a kémia...
Aztán ahogy adódott nekem jobb meló leléptem.
Hatos válaszoló vagyok.
Azért nem jártunk, mert alapvetően különböző volt nagyon az életvitelünk. A rövid és a hosszútávú terveink is mások voltak, egyáltalán nem tudtam volna elképzelni magam életvitel szerűen vele, és ő sem velem. Értem ezalatt, hogy mondjuk míg én külföldön képzelem el az életem és nem szeretnék gyereket vállalni, ő belföldön akar élni és pár éven belül szeretett volna gyereket. Nem voltunk szerelmesek egymásba, és közös hobbijaink és érdeklődésünk sem volt, ez egy szuper barátság volt de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!