Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régóta házas, testileg-lelkile...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta házas, testileg-lelkileg elhanyagolt férfiként lenne esélyem még boldognak lenni?

Figyelt kérdés
Sajnos elválni rengeteg tényező miatt még nem tudok. De szeretnék még élni egy kicsit😊

2023. febr. 22. 18:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem tudsz elválni? Az gerincesebb dolog lenne, mint a kulcsszavakban említettek.
2023. febr. 22. 18:10
 2/32 A kérdező kommentje:

Igen. Valóban gerincesebb lenne.

Sajnos hivatalos okok miatt, főként a CSOK miatt nem tudok.

2023. febr. 22. 18:13
 3/32 anonim ***** válasza:
88%
Elég csak külön költözni, de mindenképpen beszéljétek meg.
2023. febr. 22. 18:13
 4/32 anonim ***** válasza:
80%

Sokan csinálják így.

Ha találsz olyat aki tudja, hogy házas vagy és tudja, hogy csak 2. lehet és ezzel megelégszik, + ha úgy van 1 szó és kilép az életedből sértődés, sz.rkavarás nélkül, akkor biztosan🙃

2023. febr. 22. 18:15
 5/32 A kérdező kommentje:

A CSOK folyósításától számított 10 éven belül nem válhatunk, és mindketten életvitelszerűen itt kell hogy éljünk, különben elég nagy összegű büntetést szabnak ki.

Félreértés ne essék, a nejemmel már nincs semmi köztünk, 1 éve külön alszunk.

A keresőszavak azért azok, amik, mert hiába nincs semmi köztünk, akkora tapló nem vagyok, hogy ide hozzak nyíltan valakit

2023. febr. 22. 18:18
 6/32 anonim ***** válasza:
65%
Feltehetőleg te sem kaptad meg időben a valódi szexuális felvilágosítást: szexuális vágyaid kiélésére nem a házasság a megfelelő terep.
2023. febr. 22. 18:18
 7/32 A kérdező kommentje:

Való igaz.

Fiatalon, fülig szerelmesen nősültem😊

Így sok év elteltével hiba volt, sok szempontból

2023. febr. 22. 18:25
 8/32 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy sokan élik ezt az életet. De engem valahogy elkerülnek az efféle hölgyek, akiket ez nem zavar🙂

2023. febr. 22. 18:29
 9/32 anonim ***** válasza:
79%
Elég értelmes embernek tűnsz. Szerintem beszéld meg a feleségeddel és legyetek nyílt kapcsolatban, akkor nincs megcsalás. Abban biztos vagy hogy neki nincs szeretője? Lehet neki is van csak nem tudod.
2023. febr. 22. 18:31
 10/32 anonim ***** válasza:
71%

Csak nehogy a zasszony lelépjen és egy lezüllött ember legyen belőled, akit otthagyott a felesegge.

Előbb -utóbb úgyis kiderül, jobb ha beszélsz róla neki, hogy szeretnél még egy kicsit élni, kipróbálni pár dolgot

2023. febr. 22. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!