Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta házas, testileg-lelkileg elhanyagolt férfiként lenne esélyem még boldognak lenni?
Igen. Valóban gerincesebb lenne.
Sajnos hivatalos okok miatt, főként a CSOK miatt nem tudok.
Sokan csinálják így.
Ha találsz olyat aki tudja, hogy házas vagy és tudja, hogy csak 2. lehet és ezzel megelégszik, + ha úgy van 1 szó és kilép az életedből sértődés, sz.rkavarás nélkül, akkor biztosan🙃
A CSOK folyósításától számított 10 éven belül nem válhatunk, és mindketten életvitelszerűen itt kell hogy éljünk, különben elég nagy összegű büntetést szabnak ki.
Félreértés ne essék, a nejemmel már nincs semmi köztünk, 1 éve külön alszunk.
A keresőszavak azért azok, amik, mert hiába nincs semmi köztünk, akkora tapló nem vagyok, hogy ide hozzak nyíltan valakit
Való igaz.
Fiatalon, fülig szerelmesen nősültem😊
Így sok év elteltével hiba volt, sok szempontból
Igen, tudom hogy sokan élik ezt az életet. De engem valahogy elkerülnek az efféle hölgyek, akiket ez nem zavar🙂
Csak nehogy a zasszony lelépjen és egy lezüllött ember legyen belőled, akit otthagyott a felesegge.
Előbb -utóbb úgyis kiderül, jobb ha beszélsz róla neki, hogy szeretnél még egy kicsit élni, kipróbálni pár dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!