Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18-19 éves lány szerintetek mennyire érett lelkileg a többes szexhez?
Barátnőm szívesen kipróbálná mivel az utóbbi időben többször is szóbakerült és emlegette nekem,leginkább a 2 fiús érdekelné őt,viszont engem nem vonz ez kicsit se,ami szerintem megérthető hogy nem szívesen osztoznék rajta,persze előbb vagy utóbb lehet nem kerülhetem ezt el mert én akkor vagyok boldog ha ő is de egyenlőre engem ez nem hoz lázba és lelkileg nem is biztos hogy ő érett az ilyesmire.
Őszintén szólva meg is lepett mert nem gondoltam hogy érdekelné őt az ilyesmi,talán azért is mert a korabeli lányok többségéhez képest ő egy nagyon értelmes,normális,aranyos csaj.
Mit gondoltok erről?Hasonló helyzetben belemennétek az ilyesmibe vagy megpróbálnátok őt lebeszélni?Voltatok már hasonló helyzetben?
Elszomorítalak!
Kevésnek érez. Bár azt nem tudni 2-3-4 hasonló kaliberű elég lenne e neki.
Mint írod is, értelmesebb, ebből adódóan érettebb is a karabeliekhez képest.
Előbb utóbb, Ő is mint az ilyen lányok többsége, egy tapasztalt, idősebb pasinál fog lehorgonyozni.
XDDDDDDD OFF
Amúgy kérdező mekkora a mérted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!