Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 18-19 éves lány szerintete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18-19 éves lány szerintetek mennyire érett lelkileg a többes szexhez?

Figyelt kérdés

Barátnőm szívesen kipróbálná mivel az utóbbi időben többször is szóbakerült és emlegette nekem,leginkább a 2 fiús érdekelné őt,viszont engem nem vonz ez kicsit se,ami szerintem megérthető hogy nem szívesen osztoznék rajta,persze előbb vagy utóbb lehet nem kerülhetem ezt el mert én akkor vagyok boldog ha ő is de egyenlőre engem ez nem hoz lázba és lelkileg nem is biztos hogy ő érett az ilyesmire.

Őszintén szólva meg is lepett mert nem gondoltam hogy érdekelné őt az ilyesmi,talán azért is mert a korabeli lányok többségéhez képest ő egy nagyon értelmes,normális,aranyos csaj.

Mit gondoltok erről?Hasonló helyzetben belemennétek az ilyesmibe vagy megpróbálnátok őt lebeszélni?Voltatok már hasonló helyzetben?

2022. okt. 31. 18:37
1 2
 11/11 Mkdir ***** válasza:
75%
Nehohogy már a kérdező ne legyen érett mert nem akarja hogy idegen f*szik cafrangosra q*rájk a p*ináját annak akit szeret. Egyébként a többiek jól mondják, valszeg ez így nem lesz Hosszú életű. Az intelligencia meg nem arányos a libidóval és a perverzitással. Egyikkel sincs gond, de a nagy különbségek nagyot ütnek (szerelemben)
2022. okt. 31. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!