Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta házas, testileg-lelkileg elhanyagolt férfiként lenne esélyem még boldognak lenni?
#9-10
Abban biztos vagyok, hogy neki nincs senkije🙂
Ismerem már egy ideje, ismerem a személyiségét.
Elég konzervativ, prüd típus.
Anno beszéltem neki ezekről a vágyaimról. Elmondtam neki, hogy hiányzik az, hogy nem éltem. Szeretnék új dolgokat, akár vele együtt is. Gondolom nem kell mondanom, hogy reagált🙂
Ezt nem vitatom, igazad van.
Háziasszonyként és anyaként tisztelem, csodálom az itthoni munkásságát. De nőként már sajnos nem tudok ugyanolyan csodálattal nézni rá. Hosszú időn keresztül elhanyagolt, visszautasított, egyszerűen már nem megy.
Kérlek, most ne az jöjjön, hogy biztos fáradt a gyerekek miatt, stb.
Nem erről van szó🙂
2 évtizede vagyunk kapcsolatban, tudom mikor mit miért csinál🙂
Felismertem mindig ha fáradt, és aszerint viselkedtem én is, de ez más. Ez nem fáradtság🙂
#11 ahol testileg-lelkileg ennyire elhidegülnek ott mindkét fél azt hiszi nincs a másiknak senkije, a valóságban meg ki tudja ki az aki már nem csak fejben, hanem fizikailag is rég mással kefél 😂
Üljetek le, beszéljétek meg, hogy "nyitni" fogtok mások felé és utána kezdj el keresgélni (a leendő partnereid ne vágd át, mond meg nekik mi nálad az ábra).
Még egyszer leírom normálisan, udvariasan. A feleségem NEM olyan típus, aki félremegy.
Nem zavarna már egyébként az sem. De tudom, hogy nincs ilyesmiről szó.
Ha ismernéd a nejem, tudnád miröl beszélek😁
A kérdésem szerintem elég egyértelmű🙂
Kerdező, ingoványos talajra tévedtél itt a gyakorin😂, de nem baj, majd megtanulod te is! A valóságban, a valóvilágban rengeteg ember tart szeretőt, házas nők, anyukák és apukák is. Ez nem titok, nem is ritka dolog. De itt kérni tanácsot?
Szerezzél egy nőt, azt kész. Itt nem fognak tudni segíteni.
Igazad van. Törlöm is a kérdést, hiszen úgyis teljesen felesleges ide bármit írni. A sok megmondó ember úgyis mindenbe beleköt.
Szerintem nem tettem fel olyan bonyolult kérdést, amiről ne lehetne normálisan, kúltúráltan elbeszélgetni.
De az ittlévők többségének jobban megfelel a sok f.rokméretes, meg családi szexes, stb kérdés.
#19 ha az a kérdésed hogy találhatsz-e így szeretőt a válasz igen.
Ha azt várod, hogy innen akkor a válasz meg nem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!