Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik az egyéjszakás?
A héten lesz majd egy munkahelyi buli. Jön majd egy exkollegina is. Nekem úgy tűnt, hogy bejövök neki. Én épp érkeztem, ő épp ment el a cégtől, szóval egy ilyen kis csapatépítőn beszélgettünk csak igazán. Más részlegen volt amúgy is... nem igazán gabalyodtunk össze, vagy nem volt flörtcsata, ilyesmi, abban a pár hónapban, amíg egyszerre voltunk ennél a munkahelyen, tettük a dolgunkat. Valahogy mégis úgy megvan az az érzet, hogy bejövök neki, és mielőtt elment még, szólt külön nekem is, hogy amúgy lesz ez a buli, amire még jönni fog, és milyen jó lenne, ha mennék. (Már így önmagában, oké, ez kedves meghívás, de ja, van valami plusz, amitől azt érzem, hogy szabad a pálya, még a múltkori buli óta. Nem tudom nektek szokott-e lenni ilyen... testbeszédéből kiérződik? Ilyesmi. Nekem eddig csak csúnya nőkkel volt ilyen érzésem... na ő nem csúnya, végre.)
Na, de most jön ez a buli, és szerintem nem akarok vacakolni. Nyilván amíg sokan vagyunk, addig menjen a buli, keresem a társaságát, hirtelen mocsokvicces leszek, meg ilyenek... nem problémás nekem a társasági élet, ha olyanokkal vagyok.
És akkor így közeledik az éjfél, és már szállingóznak el az emberek, akkor kerülnék közelebb hozzá 🤔
De ez hogyan működik? Innentől totál tapasztalatlan vagyok, mert nem csináltam ilyet. Én ilyen kis konzervatív férfi vagyok általában, hogy komoly kapcsolatot keresek, meg randi, ismerjük meg egymást, négyszemközt, elmélyült beszélgetések, stb... na most meg viszont vágynék egy ilyen engedjünk a vágyaknak típusú dologra.
Van olyan rész, amikor persze majd már csak sodor az ár, és alakul. De kicsit rá vagyok feszülve.
Hogyan legyek vonzó számára? Hogyan kezdeményezzek? Hogyan irányítsam át a figyelmét? Hogyan alakuljon át a dolog kettőnk között, hogy azért ne mondjam ki, de ő is érezze jobban, hogy érdekel engem?
Jajj 😃 nagyon nem az én világom.
Segítsetek kérlek, aki tapasztalt ilyenben.
Szóval az buli sima kocsmázás lesz munkatársakkal, iszogatunk, beszélgetünk, sok munkahelyi téma, pletyka, ilyesmi lesz... hétköznap ráadásul, szóval azért a többség hamar lelép ilyenkor.
"rövidebb idő alatt kell a szimpátiát, vonzalmat, vágyat felépíteni"
-igen, oké. Azért másabb ez most, mert van már pozitív előzmény. Nem úgy megyek, hogy közömbös, vagy valamit kéne tennem, hogy igazán másképp is elkezdjen gondolni rám. Vagyis ebből indulok ki, ezt érzékelem a levegőben. Mintha csak rajtam múlna, kicsit úgy érzem. Ha megyek, érdeklődöm, akkor hamar kaphatok pozitív visszajelzést. Csalódásként élném meg, ha nem így lenne, mert akkor tényleg nagyon félreértettem az eddigieket.
"és sokat képzelsz magadról."
-még jó hogy. Tudom mit akarok 😎 azért na, tényleg nem beszariskodni megyek, csak nagyon nem az én stílusom ez, inkább csak úgy tűnik, hogy ez most egy alkalom, egy lehetőség, amit kihasználhatok, ha akarok.
#9-10
Köszi.
Nekem most nem baj a pofáraesés amúgy. Baj max az lenne most, ha kihagynám az egészet. Úgyhogy ja, te is jól tetted, hogy megpróbáltad.
(És igen, amit írtál is, ez az egyik ok, amiért én ott munkahelyen rohadtul nem akarok flörtölgetni senkivel: Nagyon látszik, és totál gáznak érzem az ilyen helyzeteket. Nem veszek részt ilyenben. Most ugye ez más nálam, mert már nem dolgozik nálunk, meg nem is munkahelyen leszünk. Lenne így munkahelyről most is, aki tetszik, de bele nem megyek ilyenekbe 😃)
Hát ha téged a chatgpt tanít dugni....
Bro, attól még, hogy le akarod varrni a csajt, nem biztos, h te is tetszel neki. És ez nem a dumán múlik. Meg szimplán lehet, hogy neki nem fér bele egyéjszakás. Nem mindenki ribi.
Csak aztán nehogy pofára ess a csajjal. Még ha te úgy is értelmezed, hogy bejössz a csajnak, koránt sem biztos, hogy lesz bármi.
Egyszer pont egy kolleginával jártam úgy, hogy a csaj láthatólag flörtölgetett, kereste a társaságom, ügyetlenkedve mindig tőlem kért apró segítséget a munkában.
Elhívtam egy hangulatos kávézóba (nem munka után, hanem külön megbeszélt időpontban) és jót beszélgettünk, aztán elkezdett képeket mutogatni a kutyájáról, macskájáról, meg a pasijáról. Hát, koppantam, nem kicsit, mert én randinak gondoltam a találkozót. Nos, ő nem. :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!