Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan működik az egyéjszakás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működik az egyéjszakás?

Figyelt kérdés

A héten lesz majd egy munkahelyi buli. Jön majd egy exkollegina is. Nekem úgy tűnt, hogy bejövök neki. Én épp érkeztem, ő épp ment el a cégtől, szóval egy ilyen kis csapatépítőn beszélgettünk csak igazán. Más részlegen volt amúgy is... nem igazán gabalyodtunk össze, vagy nem volt flörtcsata, ilyesmi, abban a pár hónapban, amíg egyszerre voltunk ennél a munkahelyen, tettük a dolgunkat. Valahogy mégis úgy megvan az az érzet, hogy bejövök neki, és mielőtt elment még, szólt külön nekem is, hogy amúgy lesz ez a buli, amire még jönni fog, és milyen jó lenne, ha mennék. (Már így önmagában, oké, ez kedves meghívás, de ja, van valami plusz, amitől azt érzem, hogy szabad a pálya, még a múltkori buli óta. Nem tudom nektek szokott-e lenni ilyen... testbeszédéből kiérződik? Ilyesmi. Nekem eddig csak csúnya nőkkel volt ilyen érzésem... na ő nem csúnya, végre.)

Na, de most jön ez a buli, és szerintem nem akarok vacakolni. Nyilván amíg sokan vagyunk, addig menjen a buli, keresem a társaságát, hirtelen mocsokvicces leszek, meg ilyenek... nem problémás nekem a társasági élet, ha olyanokkal vagyok.

És akkor így közeledik az éjfél, és már szállingóznak el az emberek, akkor kerülnék közelebb hozzá 🤔

De ez hogyan működik? Innentől totál tapasztalatlan vagyok, mert nem csináltam ilyet. Én ilyen kis konzervatív férfi vagyok általában, hogy komoly kapcsolatot keresek, meg randi, ismerjük meg egymást, négyszemközt, elmélyült beszélgetések, stb... na most meg viszont vágynék egy ilyen engedjünk a vágyaknak típusú dologra.

Van olyan rész, amikor persze majd már csak sodor az ár, és alakul. De kicsit rá vagyok feszülve.

Hogyan legyek vonzó számára? Hogyan kezdeményezzek? Hogyan irányítsam át a figyelmét? Hogyan alakuljon át a dolog kettőnk között, hogy azért ne mondjam ki, de ő is érezze jobban, hogy érdekel engem?

Jajj 😃 nagyon nem az én világom.

Segítsetek kérlek, aki tapasztalt ilyenben.

Szóval az buli sima kocsmázás lesz munkatársakkal, iszogatunk, beszélgetünk, sok munkahelyi téma, pletyka, ilyesmi lesz... hétköznap ráadásul, szóval azért a többség hamar lelép ilyenkor.

szept. 30. 21:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Most bocsi, de láttál te már 3.14nát egyáltalán? Itt vergődsz meg chatgpt-t kérdezel, jövőbeli dolgokról fantáziálsz.. Szerinted a csaj ugyanezt csinálja veled kapcsolatban? Ha a válasz "nem", akkor kb. borítékolható a végeredmény.
okt. 1. 21:10
 22/30 A kérdező kommentje:

Én ezt nem hiszem el b+. Neeem,nemnem.

Nem b+

A nő

Kibszott.. LESZ

BI

KUS!!!

Egy szar leszbika

Én feladom. Megyek, kiverem, azt lefekszem a gcibe.

okt. 2. 01:44
 23/30 A kérdező kommentje:
És még barátnője is van. Aki úgy barátnő.
okt. 2. 01:47
 24/30 A kérdező kommentje:

Na jó, ez most így.. ez nem volt bent a pakliban. Na most ténxleg nem értek senmit. Óhh.

Ó-óhh.

'Jajj

okt. 2. 01:57
 25/30 A kérdező kommentje:

Hát sokféleképpen elképzeltem a dolgot, de így nem. Pl hogy a legrosszabb az, ha elutasít, aztán sírok miatta pár napot. Ez volt legrosszabb elképzelésem. De nem. Ez rosszabb😃 ez nem. Nem hiszem el.. nem.. nem akarom. és mégis. Nem tudom... van ilyen, hogy egy leszbikus mégse az?? 😃 jó lenne...

Fúhh. Ez így nagyon rossz 😃 fúhh''

Nem térek magamhoz.'

ahhjj

De a leszbik azok nem csúnyák mind?? Óóóóóóóó.

Amúgy kicsit késve, de minden kártyalapomat kijátszottam, jók voltak. Minden klappolt. Tervezni se tudtam jobban. El se hittem. És akkor mikor már minden ottmaradt kellően be volt bszva, akkor nyilván előjött a politika téma.. és jött, hogy amúgy őt nem fogadják el otthon a szülei annyira.... és nem tudom... lehet a többiek tudták, de bennem mindent elvágott. Jajj.

Nem értem mi volt az egész helyzet így.

Mintha átverve... átverve érzem magam.

Persze ehhez sokat hozzátettek a saját elvárásaim, amit nem tartok rossznak. Ha valaki tetszik, az egy nagyon különleges dolog még mindig. És inkább csalódok, hogy hátha beleélhetem magam, mert ha összejön, az maga a mennyország.

De ezen még sírni se tudok. Ez inkább dühít. Vagy nem tudom. Nem is kéne egy ilyen szép és kedves személyiségű nőnek leszbikusnak lennie. Vagy nem értem... én totál nem... ezt nem akarja elfogadni az agyam.

okt. 2. 02:16
 26/30 A kérdező kommentje:

Mi

A fssszszszszzs!???????

Hát jó, én ezt nem tudom, hogy ki fogom-e tudni aludni. Ez nagyon. Kellemetlen.. óóhh...jajj.

okt. 2. 02:18
 27/30 anonim ***** válasza:
Azért ennyire nem kell túlspilázni.
okt. 2. 02:35
 28/30 A kérdező kommentje:

Azért kell rá aludnom még párat, hogy ne spilázzam túl 😃

De amúgy persze. Nem dőlt össze a világ, vagy bármi, csak ez így most elég váratlan fordulat volt.

okt. 2. 07:35
 29/30 anonim ***** válasza:
Egy közepesen szar kamu kérdést láthattunk. Csapó, ennyi.
okt. 2. 07:40
 30/30 anonim ***** válasza:
Legalább nem rajtad múlott.
okt. 2. 09:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!