Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet legyőzni ezt az anál miatti undort?
Ismerkedek egy fiúval, aki persze nagyon szeretne szexelni. Ezzel nincs is baj, mert már én is vele. De azt mondja ő nagyon szereti az anált, több barátnőjével is csinálta, ráadásul gumi nélkül. Azt megbeszéltük hogy nálam ez kizárt. Nekem ez az egyik legundorítóbb dolog, és maga a gondolat is taszít hogy azt tegye be nekem, ami akár csak egyetlen fenékben is volt már, nemhogy többen is. Lehet még megfogni se tudom majd, ott van előttem hogy sz.ros, hiába nem az.
Ne mondjátok hogy probáljam ki én is, volt olyan akinek engedtem, neki elég vékony farka volt, és ugy is borzalmas volt, hiába csinálta nagyon finoman. És utána tőle is irtóztam,hiába tudom hogy csak velem volt így, és gumival.
Szóval hogy tudom ezt legyőzni? Nagyon kedvelem amúgy a srácot, de ezt utálom benne.
Ha undorodsz tőla akkor ő nem a te embered.
Keress olyat és találsz is aki nem a szarba turkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!