Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lógó mell miatti szégyenlőséget, hogy tudom legyőzni?
Vagy lesz egy olyan párod aki majd meggyőz valahogy az ellenkezőjéről kedves.
Vagy elmész szépen dokihoz és felvarratod őket.
🌹🌷🍓
(Mondjuk a korod nem tudom engedi e, mert az nem derült ki)
Figyelj, itt a bevállt recept:
- Mutasd meg nekünk!
- Mi elmondjuk róla a véleményünk, ami a nagy átlagot tekintve pozitív lesz (már az átlag napi 1 kérdésből kiindulva)
- Te pedig rácsodálkozva az igazságra, megnyugszol végre! :)
Ha nem nagyon lapos akkor ezzel semmi gond. Hogy a francba képzeled hogy C mell majd úgy fog állni mint egy tini A-s?
Az ex csajomnak H mérete volt, ő 160 cm és 50 kg volt, gaykorlatilag a 30% mellből állt. A melltartóva akkora volt mint a sapkám. Neki is lógott, de imádtam. A kát markomban nem fért el.
A pasik imádják a nagy melleket, azt is tudják hogy ez azzal jár hogy lóg. A legtöbb kismellű csaj a fél életét odaadná egy ilyen "lógó" mellért.
#8 nekem kicsi a mellem de semmi pénzért nem cserélném nagyra. És még sokan vagyunk így... nem mindenkinek a (mell)méret a lényeg. ;)
Kérdező! Párod / partnered mit szól a melltartós szexhez? Nem kérdezi az okát, nem tud ezen félelmedről? Mert ha komoly a kapcsolatotok, felhozhatnád neki a témát. Ha szeret akkor úgy szeret, ahogy vagy... tudom, ez klisés. De kiben ne lenne valami tökéletlenség? Beszélgessetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!