Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 100 nővel akar lefeküdni, akkor egy ilyen csajozás finanszírozása mennyi pénzbe lenne benne?
Ha valaki a következő tíz évben 100 nővel akar lefeküdni, ahhoz milyen költségvetés szükséges.
Nem egyszerű számolgatni, mert a nők és a szituációk különbözőek.
Van olyan nő, aki buli után rögtön szobára jön az emberrel, így nem fizetsz semmit (max az italok, esetleg a taxi árát).
Másokkal hosszabban kell randizgatni. Van, akit drágább helyre kell vinni.
Stb.
Ja, és ebbe benne van az is, hogy az ember elutazik más településre/országba csajozni.
Szóval, 100 nővel való szex mennyi pénzből jönne ki?
Prostik természetesen kizárva.
A nők egy 10-es skálán legalább 7-esek legyenek.
Azt nem te dontod el hogy nem szeretsz bele soha senkibe
Csak ugy megtortenik
Enis megfogadtam hogy sose szeretek bele senkibe es par ev utan megis megtortent
Megváltoztam, #11-es.
Most már én vagyok magamnak a legfontosabb.
Akkor józanodtam ki, amikor megpróbáltam kibékülni az exbarátnőmmel, ő pedig megcsúfolt engem.
Innentől fogva elvetettem a komoly kapcsolatot, jó hosszú időre.
Mostmar enis igy vagyok vele
Ha kell, naponta 500x elmondom magamba hogy semmi értelme a komoly kapcsoatoknak, szoval ha megis tetszik valaki, inkabb leszarom
Szerintem a doboz 10 doboz koton arából megvan, de az is lehet, hogy a csajnál van gumi.
Soha nem hívtam meg senki, sőt sokszor engem hívtak meg a lányok, mégis elég sok lehetőségem volt.
Ha jól nézel ki és jófej vagy akkor simán kibeszéled a bugyijából, nekem ezért meghívni erre arra.
De amúgy elhatározni, hogy ennyi nővel szeretnél együtt lenni, mert az jó elég fura dolog finaman szólva. Kíváncsi lennék a filozófiára mögötte, úgyhogy ha szívesen beszélsz róla írj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!