Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy brit csaj ismerősömnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy brit csaj ismerősömnek megírtam, hogy szépek a mellei, erre letiltott. Más nő is letiltaná a férfi ismerősét, ha ilyet írna?

Figyelt kérdés
Munkahelyről ismerem évek óta, elment a munkahelyről, és tiktokon beszéltünk utána. Elhívtam egy randira, abba beleegyezett (azt mondta majd akkor randizunk, ha jobb anyagi helyzetben lesz) majd később már azt mondta, hogy nem szívesen beszél már velem, mert egy vallási témán összekülönböztünk. Utána később megírtam, hogy gyönyörű, azt megköszönte, pár nappal később amikor a melleit dicsértem, akkor letiltott, más profilról bocsánatot kértem, azt is letiltotta.

szept. 28. 15:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Amilyen ostoba és ízléstelen vagy, sose lehetett volna közöttetek semmi. Mégis miért kérdezgetett volna egy üres senkiről? :D
okt. 2. 11:55
 22/24 A kérdező kommentje:
Hallod, a csaj az kreacionista, volt-laposföldes, reptilián-gyíkemberekben is hitt, börtönben ült fél évet megérdemelten, igazából ő alacsonyabb szintű nálam.
okt. 2. 13:46
 23/24 anonim ***** válasza:
Attól még nem úgy kéne beszélned vele és róla, mint valami útszéli prostival.
okt. 2. 14:05
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam már erre is.
okt. 2. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!