Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy nő ismerősöm aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nő ismerősöm aki nemrég feldobta a labdát. Biztos, hogy akar valamit. Szerintetek milyen dumával írjak rá?

Figyelt kérdés
Mindketten házasok vagyunk. Ők elég rosszba vannak a férjével csak a kisgyerek miatt vannak még együtt kb.

jún. 10. 21:22
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
68%

Míg letesszük a gyerekeket, megfőzöm az ebédet, majd megbaszlak.

Jau lesz, vagy nem tudsz főzni?

jún. 10. 21:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt az a kérdés hogy te jobban vagy a felesegedel,megérné ez neked?
jún. 10. 21:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Jóban vagyunk viszont iszonyat jó nő az ismerősünk.
jún. 10. 21:33
 4/13 A kérdező kommentje:
1es Nem szoktam főzni.
jún. 10. 21:35
 5/13 anonim válasza:
75%

Fordítva ez hogy esne neked??

Ja, hogy ebbe bele se gondoltál...

jún. 10. 21:36
 6/13 Noren1989 ***** válasza:
50%
#luzer
jún. 10. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy feldobta a labdát, ezt pontosítsd.
jún. 10. 21:59
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

Találj egy alkalmat amikor tudsz vele személyesen találkozni. Ez akár bevásárlás közben is lehet, ahol akár két perc alatt is tudtok beszélni mindenről, így arról is hogy milyen vonzónak találod, de nem szeretnéd ha ezt elmondaná a férjének.

S csak annyit kell elsőre írnod, hogy fogsz menni a ****-ba valamikor? Segíthetnél eldönteni valamit. (nem muszáj bevásárlásnak lenni, akár posta is lehet, meg fodrász.. :D ) Sok sikert. Nekem működött.

jún. 10. 22:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Ez a bevásárlás nem is hangzik rosszul. Tudom is mikor szokott járni. Köszi a tippet!
jún. 11. 08:59
 10/13 anonim ***** válasza:
8. vagyok: örülök hogy segíthettem. :D :D
jún. 11. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!