Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem olyan jó szex később...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem olyan jó szex később szakítást okozhat?

Figyelt kérdés

Nem jó érzés mikor kényeztet orálisan, és nem szeretem csinálni sem neki.

Ő az első párom, vele történt először minden, ő már tapasztaltabb volt. 2 évig távkapcsolatban éltünk addig várt rám az aktussal, egyebek történtek. Mikor először adódott volna, hogy bekapom neki odahajoltam és borzasztó szaga volt a péniszének, próbáltam nem mutatni és bekapni elkezdtem köhögni és mondtam hogy majd máskor. Ő mosolygott és azt hitte hogy a mérete miatt mondtam…. További pár alkalommal is meg kellemetlen volt a szaga neki aztán elmondtam, hogy mi a szitu normálisan így meg mosta jobban odafigyelt. Én elég szégyenlős vagyok (voltam) és nem nagyon engedtem hogy ő csinálja nekem, aztán beadtam a derekam és mai napig nem jó annyira hiába mondom, hogy jó közben stb. Ő egyébként szereti csinálni és akarná is, de én inkább mindig mondom hogy ne.

2 év után feküdtünk le és őszinte leszek, borzasztó volt az első pár alkalom semmi szép vagy jó emlékem nincs róla. Ő arra sem emlékszik hogy véreztem-e.

Mai napig van, hogy kellemetlen szagú a pénisze és előre felek hogy olyan lesz, mondani is kellemetlen hogy mossa meg, hangulat romboló is.

Őt zavarja, hogy nem szoktam neki csinálni olyan sűrűn, engem pedig az hogy sehogy sem tudok elmenni általa. Oralisan sem és hüvelyi úton sem.

Én 22/L, ő 31/F

szept. 27. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Szexuálpszichologus talán segíthet.

Ez a probléma magától nem fog megoldódni. De simán lehet az is, hogy nincs meg köztetek a kémia. Ha lenne, felfalnátok egymást...

szept. 27. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kémia.

Ha nincs kémia akkor a másikat büdösnek érzed, tehát undorodsz vagy hányingered lesz és kellemetlen a szex. Még akkor is érzel vmi fura szagot amikor mosdott stb

szept. 27. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Keress másik pasit!

Amúgy szex előtt nem mosakodtok meg? Azt hittem, hogy ez alap. Én mindig szappannal mosom meg a farkam szex előtt.

szept. 27. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem illetek össze, az első párommal nekem is hasonló volt, bár ő nem volt büdös, de 4 évig nem volt vele egyszer sem orgazmusom. Majd később ahogy lett tapasztalatom más férfiakkal rájöttem hogy az orális szexet adni és kapni is szuper élmény és élvezetes, csak a megfelelő partner kell hozza.
szept. 27. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogva tart egy rakás tudat alatti komplexus, blokk. Ettől még ne cseréld le a pasid (bár szerintem sem illetek össze), mert 20 éves kor felett egyik pasi sem fog 2 évet várni a szexel.
szept. 27. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó távkapcsolat az meg kb szexkapcsolat, szerintem a férfinak addig volt más is
szept. 28. 04:55
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Szakíts és keress egy normális partnert akivel minden jó.

Ehhez nem kell pszihológus hogy mossa a faxát mert nyalni se és dugni se tud.

Biztos hogy szakítás lesz a vége, de inkább hamarabb mint később és ez rajtad múlik csak.

szept. 28. 08:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
igen
szept. 28. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

Most szekunder szégyenérzetem van.

39/F

szept. 28. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem illetek össze. Ahogy fentebb írták. Ha összeillenétek, akkor imádnád az illatát. Igen, a világ valóban így müködik.

50/F

okt. 1. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!