Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ha egy nő már tizenkét hónapja nem él nemi életet, akkor abból lehet valami probléma?
Figyelt kérdés
2024. febr. 29. 08:50
1/11 anonim válasza:
Nem. Akkor sem, ha egész életében nem él. Annyi, hogy a rákszűrést nem szabad ilyenkor sem elhanyagolni.
2/11 A kérdező kommentje:
Pont erre gondoltam. Kíváncsi voltam, hogy itt a GyK-en hogy vélekednek.
2024. febr. 29. 08:56
3/11 anonim válasza:
De mégis mi a fene probléma lenne belőle? Akkor már rég kipusztultak volna az apácák, az özvegyasszonyok stb.
4/11 anonim válasza:
Mégis mi probléma lenne belőle?
6/11 anonim válasza:
🤣De mit keres ez a teherbeesés témakörben? Olyan probléma biztos nem lesz, hogy becsúszik a gyerek.
7/11 anonim válasza:
El nem tudom képzelni milyen probléma lehet.. Benó a lyukad vagy mi?
10/11 Oldfire válasza:
Persze. Pókhálós lesz és kibírhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!