Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka hogy az átlagos kinézetű férfiaknak már csak a lepattanó marad?
Figyelt kérdés
szept. 27. 08:20
21/23 anonim válasza:
Gondolom azért, mert átlagos a kinézetük?
22/23 menta34 válasza:
hol vannak a lepattanók?? haverom kérdi :)
23/23 anonim válasza:
Én átlagos vagyok, külső megerősítések szerint is sportos, jó fizikumú vagyok, emellé magas is. Voltak csinos, nagyon szexi barátnőim, szexkapcsolataim. Nem volt az igazi egyik sem. A jelenlegi barátnőm, akivel komoly, hosszú párkapcsolatban vagyok, 110 kg. Nyilván sokan gondolhatják, hogy lepattanó, vagy csak ez jutott, de nem. Így imádom, ahogy van, nemcsak a külső számít. A vicc, hogy rá kellett jöjjek, hogy amúgy eszméletlenül izgat a teste, és mennyei a szex vele, jobb, mint az exeimmel. Ja és nem lepattanó volt, mert mindig voltak előttem is pasijai, igencsak kellett járjak utána, amíg összejöttünk. Plusz mióta együtt vagyunk, próbáltak már udvarolni neki más pasik. SZóval ez csak egy példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!