Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlagos lányoknak már esélye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos lányoknak már esélye sincs a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Mindenkinek a vékony, magas lányok kellenek.
2022. aug. 2. 09:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%

En siras helyett elfogadtam onmagam es rogton jutott f asz

N

2022. aug. 2. 09:27
 2/28 anonim ***** válasza:
39%
Attól is függ, hogy miben átlagos!
2022. aug. 2. 09:31
 3/28 anonim ***** válasza:
74%
Ne általánosíts kérlek, nem mindenkinek ilyen nők kellenek hidd el. Csak nézz meg például az utcán párokat, azért én nem olyan sok pasit látok vékony, magas lányokkal. Tudom, a plakátok, social media ezt sugallja, hogy igen vékony, topmodell alkatnak kell lennie a nőknek mert ha nem akkor szar vagy, de ez nem igaz. Habár lehet még fiatal vagy, ha idősebb leszel nem fogsz majd ezzel foglalkozni, mert találsz majd egy normális pasit, aki el fog fogadni ahogy vagy. :)
2022. aug. 2. 09:32
 4/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha az átlagos lányoknak átlagos igényeik vannak, akkor semmi baj velük!
2022. aug. 2. 09:33
 5/28 anonim ***** válasza:
85%
Nekem például a magasak alapból nem jönnek be.
2022. aug. 2. 09:34
 6/28 anonim ***** válasza:
83%
Ha egy átlagos jelet nem veszel észre (üzenet) akkor lehetsz te átlagon felüli se fogsz kelleni senkinek!
2022. aug. 2. 09:39
 7/28 anonim ***** válasza:
66%
Miért ne lenne? Nekem bejönnek az "átlagos" lányok.
2022. aug. 2. 09:39
 8/28 érdeklődő35 ***** válasza:
57%
Nekem alapból az átlagos,vékonyabb, alacsony, pici cuki lányok jöttek be. Aztán aki mellett megtaláltam a boldogságot, átlagos magasságú, duci. Viszont okos, ad magára, jókat tudtunk, tudunk beszélgetni, és perverzióink is együtt változtak, éltük meg
2022. aug. 2. 09:41
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
Dugni mindenkinek van, de barátnőnek lenni nem sok, ha nem született valaki elég szépnek.
2022. aug. 2. 09:41
 10/28 anonim ***** válasza:
60%
Mit takar hogy átlagos? Az átlagos lányok nem kövérek.
2022. aug. 2. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!