Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányoknak már esélye sincs a férfiaknál?
180cm és 53kg?? Az így papíron brutál vékony. Vannak 160-162 cm körüli ismerőseim akik 47-49 kg körüliek de már ők is szerintem átlag alatti szinten vékonyak.
Hugom is 180-181cm de szokott edzeni és így van általában 65-70 körül de még ő is elég vékony szerintem.
Mellesleg akiket a 20 as válaszban linkeltél ők sem olyan nagyon nagy számok ha jobban megnézed őket egyesével. Csak mivel sokan vannak a képben így megvan a cheerleader effektus amikor együtt jobban mutatnak. Egyiknek sincs nagy melle meg igazán formás segge szerintem. Önbizalmuk viszont látszólag túlcsordul így az is dob a kisugárzásukon.
Az en parom vekony es alacsony. :)
De hosszu a haja amit barminel jobban imadok benne. xD
F
A linken szereplő lányok többségéhez az átlagos férfiak nem mernek odamenni kezdeményezni.
Amiket megadtál adatokat az alapján nincs veled gond, és ahogy korábban is írták egy kis önbizalom és utána egyből sikered lesz ebben is.
Ez általánosítás!
Nekem példa az átlagosak jönnek be, a manökenek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!