Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thaiföldre megéri elmenni?
A csajok miatt mennék mert tudom hogy ott könnyű csajozni
Melyik éri megjobban egy igényes lakásos prosti Magyarországon vagy egy thai lány?
11.
Ez hülyeség, ott kint élőben alig van belőlük
Azok a módszerek, amiket magyar csajokon próbálgattam, jók lennének oda is, igaz, még azokat is tökéletesíteni kell, és bővíteni a stratégiát.
Bár a nyelvi akadályok ebben gátolhatnak, ezért inkább a nonverbális kommunikációra akarok rágyúrni.
Thaiföldön éppen ezért valamivel másabb lenne a csajozás, mint Magyarországon, de úgy hiszem, a thai csajokat könnyebb belevinni egy szexuális kalandba, ha egy tekintélyes, magabiztos, európai pasit látnak maguk előtt.
Azonban óvatosnak kell lennem: akin meglátom, hogy csak a pénz érdekli, dobom.
Egy igazi kalandot akarok, ahol kölcsönös a vonzalom.
13.
hát a nem fizetős átlag thaiföldi csajok nem annyira keresnek alkalmi kapcsolatot hanem hosszú távra
Biztos van Thaiföldön is olyan nő aki odavan a "fehérekért", csakhogy... tele van Bankok külföldi turistákkal! Nagydarab ausztrálok, amerikaiak, európaiak - mindenféle náció. Szóval sokkal több a turista mint a csak szexre hajtó nő - azaz, erős verseny lesz, mert tud válogatni a csaj. Általánosságban igaz, akkor tudsz külföldön csajozni, ha már itthon is jól megy (+ a nyelvi akadályokat is le kell küzdeni).
Ha Thaiföldön egy nő rádmozdul akkor 99.9999%-ban biztos lehetsz benne, hogy nem a pofikád tetszik neki, hanem a pénzedért teszi, vagy vízumért (vidd magaddal - s olyankor nem fogja csak úgy elsőre bekínálni a muffot egy kóbor kufircra).
66 000 000 emberből biztos találok olyat, aki kefélne velem, ha ott vagyok vagy 2 hétig.
Meg egyébként is, a hódítás erről szól: olyanokat is megtesznek neked a nők, amiket másnak nem, vagy csak nagyon kivételes embereknek.
Amúgy nem csak oda akarok menni. Brazíliában is hasonló terveim vannak. 😃
Részben ezek vesznek rá arra, hogy a nyelvtudásom is fejlesszem.
#17 itthon találsz a 10 millióból? Pont ekkora eséllyel találsz kint akinek nem a pénzed/vízum kell.
Jól hangzik, de a hódítás nem erről szól, hanem arról az útról amivel ezt eléred 😂
Itthon csak olyanokat találtam eddig, akik hosszútávon terveztek velem.
És már nagyon elegem van ebből. Nem párkapcsolatot akarok, hanem szexkapcsolatot.
Egyébként nem hinném, hogy a magyarországi sikereim feltétlenül megjósolják a külföldi sikereimet. Én nem vagyok eleve tipikus magyar. Sem mentalitásra, sem viselkedésre, de még külsőre sem.
Külföld más világ, főleg Ázsa.
De majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!