Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thaiföldre megéri elmenni?
A csajok miatt mennék mert tudom hogy ott könnyű csajozni
Melyik éri megjobban egy igényes lakásos prosti Magyarországon vagy egy thai lány?
"tudom hogy ott könnyű csajozni"
Honnan tudod?
Amúgy nem éri meg!
Tapasztalat
Barátom Thaiföldön a lányok nem a külföldiek ellenállhatatlan varázsereje miatt dugnak velük, hanem pénzért 😂 Magyarán k.rvázni mennél oda is. A thai kupik amúgy kellemesek, megvan a hangulatuk. Megjegyzem, maga az ország is gyönyörű! Nem csak Phuket, Cosamu létezik, hanem még ezen kívül is ezernyi látnivalót kínál.
Magyarán, csak k.rvázni nem éri meg Thaiföldre menni, de ha már ott vagy akkor naná, hogy azt is kipróbálod 😂
6
senki nem tapad rád, lese szarnak,
vannak ilyen masszázs szalonok azok a csajok tapadnak rád elég erőszakosan, ott megvan a tarifa ami nem olcsó
Én amúgy nem prostizni akarnék oda menni, hanem rendesen csajozni.
Thaiföldön több, mint 66 000 000 ember van, biztos van legalább egy pár, aki szerint jó pasi vagyok, és benne lenne velem egy kis nyári kalandban. 🤣😅
#4 voltam
9.
És milyen modszerrel tervezel ott csajt szerezni!
Én voltam mar de csaj 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!