Merjek egyedül Thaiföldre menni?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok, vágyom oda már rég, de nincs társaságom, akikkel tudnék menni. De igazából én nagyon jól el tudok lenni egyedül is, eléggé magamnak való vagyok. Viszont kissé tartok attól, hogy eltévednék ott. A Waze alkalmazás segíthet Thaiföldön? A baj viszont az, hogy korlátlan mobilnetem ugyan van, de magyar előfizetés, szóval ott valószínűleg nem fog működni, a Wase meg nem működik anélkül ugye? És Wifi ott mindenhol van? Szóval a netezést nem tudom, hogy lehetne megoldani és mennyire nehéz tájékozódni ott. Mivel külföldön egyszer voltam életemben, 10 évesen a szüleimmel, így kissé aggódok.jún. 3. 12:45
1/13 anonim válasza:
Persze. Mi bajod lehet? Arra azért vigyázz, nehogy összeakadj valami kukis nénivel.
2/13 A kérdező kommentje:
Mondom, eltévedek. Most nézem streetview-al pl, hogy az utcák cirill betűvel vannak írva, ahhoz sajnos nem értek.
jún. 3. 12:55
3/13 anonim válasza:
Az nem ciril hanem heber iras, Thaifoldon osi sumer nyelven beszelnek. A medvet is mashogy ejtik.
5/13 anonim válasza:
Ha beszélsz angolul, simán.
Turisták által látogatott helyeken többnyire beszélik, németet, franciát kevésbé.
6/13 anonim válasza:
Vegyél helyi SIM kártyát vagy egy e-SIM-es szolgáltatónál olyan csomagot, amit ott is használhatsz és akkor máris lesz neted.
7/13 anonim válasza:
Thaiföld elég hülyebiztos ország turista szemmel. Sim kártyát meg ott a repülőtéren veszel kb 8-10k huf értékben, kapsz rá annyi mobilnetet, amit le sem merítesz, hacsak nem a youtube-ot pörgeted rajta.
8/13 anonim válasza:
Én is mennék simán. Ha eltévedsz majd segítenek a helyiek.
9/13 anonim válasza:
Merjél.
A waze autós navigáció, gondolom nem fogsz vezetni, így inkább a google mapsot javaslom.
10/13 A kérdező kommentje:
Voltam már waze-vel gyalog is. Segített úgy is.
jún. 5. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!