Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Merjek egyedül Thaiföldre menni?

Merjek egyedül Thaiföldre menni?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, vágyom oda már rég, de nincs társaságom, akikkel tudnék menni. De igazából én nagyon jól el tudok lenni egyedül is, eléggé magamnak való vagyok. Viszont kissé tartok attól, hogy eltévednék ott. A Waze alkalmazás segíthet Thaiföldön? A baj viszont az, hogy korlátlan mobilnetem ugyan van, de magyar előfizetés, szóval ott valószínűleg nem fog működni, a Wase meg nem működik anélkül ugye? És Wifi ott mindenhol van? Szóval a netezést nem tudom, hogy lehetne megoldani és mennyire nehéz tájékozódni ott. Mivel külföldön egyszer voltam életemben, 10 évesen a szüleimmel, így kissé aggódok.

jún. 3. 12:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9%
Én mernék de egyedül szerintem borzalmas utazni
jún. 6. 16:37
 12/13 anonim ***** válasza:
86%
Thaiföld teljesen biztonságos, ideális nekünk hülye turistáknak. Ha Bangkokból mész valamilyen szigetre és nem repülővel, az is teljesen meg van szervezve. Tesznek föl a buszra, vesznek le a kompról, matricát raknak a pólódra, hogy a dolgozó lássa melyik hajóra kell föltegyen téged, egy melegétel is van az árban, pörög minden jól szervezetten. A fővárosban meg tedd föl a Grabet a telódra, olcsó taxi és használd a Google Mapset, nem fogsz eltévedni.
jún. 8. 12:04
 13/13 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező: MENJ.

Az idő csak eltelik, minden drágább lesz, lehet nem lesz már rá lehetőséged a jövőben. Én éveket elvesztegettem amiatt, hogy senki nem akart velem jönni, így kimaradtam rengeteg dologból. Soha ne várj másra.

Töltsd le a google mapset, pénz legyen nálad.

jún. 15. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!