Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok melegnek hogy van ennyi pénze, hogy folyton pl Thaiföldre vagy a Kanári-szigetekre utazik?
22 vagyok, fizetésem kb 800.000 ft átlagba forintra átszámolva
Osztrák határnál élek és kint dolgozok Ausztriában
Személyszerint nekem nem tellik.
De heteró Pszf et végzett könyvelő barátaim, és mérnők haverjaim is ilyen színvonalon élnek, pontos fizut nem tudok mondani, de kB 1-1,2milló havi nettó.
De nem 8órát dolgoznak, és hiába vannak Othon hétvégén mindíg kattog az agyuk.
Ne irigyeld.
Azt, hogy "folyton" a Kanári-szigetekre vagy Thaiföldre utazzunk, azt nem tudnánk megengedni magunknak (rendszeresen), de azt, hogy egyszer-kétszer ellátogassunk, azt igen. A fizunk nincs az egekben, de van annyi megtakarításunk, hogy párszor elmehetnénk. Csak éppen nincs rá igényünk.
Európán belül szoktunk utazgatni évente 2-3 alkalommal. Messzebbre nem vágyunk, mert egyikőnket sem igazán vonzzák az ilyen egzotikus (tucat)helyek, a tipikus turista célországok. Annyi szép hely és rengeteg felfedeznivaló van pl. Olaszországban, Franciaországban, Dániában, Németországban, Svájcban, Ausztriában, Görögországban stb. (de még itthon is), hogy nem igazán vágyunk mondjuk Dominikára, Tunéziába meg Thaiföldre. Biztos szép helyek azok is, de nem mozgat meg különösebben, nem kelti fel a kíváncsiságunkat.
2-es én is az osztrák határnál élek :D mondjuk én már 38 vagyok.
Egyébként én is itthon dolgozom, a havi 5-600 megvan. Tudnék utazgatni, mert nem szórom a pénzt, de nem vágyom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!