3 felnőtt(egy pár és egy különálló) hogyan tud elutazni pl. a Maldív szigetekre?
Bárhol nézzük mindenhol az van, hogy a szobákban egy ágy van, ha beállítja az ember azt is, hogy 3 felnőtt akkor se máshogy hozza.
Gondolom ezt csak úgy lehet megoldani, hogy a harmadik fő egy külön szobát vesz ki külön? Csak ezt nem hozza semelyik szállás/utazás foglaló portál?
Maldív szigeteken nem igazán találtam apartmanokat mint pl. Horvátország stb. csak lakosztályokat több szobával amik viszont elég drágák.
Pedig vannak szállodákban 3 ágyas szobák, én egyszer kétágyasat foglaltam és helyette olyat kaptunk, amiben a dupla ágy mellett volt egy szimpla.
De szoktunk hárman is utazni (pár + kamasz gyerek), olyankor AirBNB-n szoktam foglalni. Ha beállítom, hogy három főre és "az egész hely a tiéd", akkor 2 szobás apartmanokat kínál.
Maldív szigeteken sajnos airbnb-t nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!