Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném más férfivel is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném más férfivel is kipróbálni a szexet. Hol találok erre megfelelő partnert?

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok de nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet mással. 43N.

szept. 24. 16:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
#60 Pontosan.
szept. 25. 16:51
 62/67 anonim ***** válasza:
78%
A szomszéd vagy a férjed valamelyik barátja nem nyerő?
szept. 25. 17:02
 63/67 anonim ***** válasza:
100%
60: Nem sikere van a kérdésnek hanem valljuk be, a legtöbb férfinak rendkívül nyomorult a nemi élete így aztán minden szalmaszálba belekapaszkodnak, csak hogy legyen végre valami. Emellett nekem őszintének tűnik a kérdező. Miért, az alapból fel sem vetödhet hogy egy 40 körüli nő némileg unja a férjét és komolyan elgondolkodik azon hogy más férfival is keféljen egyet?
szept. 25. 17:12
 64/67 anonim ***** válasza:
27%

#63 Az a nő aki meg akarja tenni, az nem kiírja, hanem megteszi.

Nem közvéleménykutatást készít.

Kiszemel egy pasit, jót kefélnek és vagy lesz ismétlés vagy nem....

szept. 25. 17:19
 65/67 anonim ***** válasza:
100%
63 as egyetértek, egy különbséggel! Vannak baromira elhanyagolt 40 es nők is..
szept. 25. 17:23
 66/67 A kérdező kommentje:

Én már nem is szólok hozzá. Nyilván nem a környékről szeretnék valakit.

Szomszéd... Istenem, ennyire nem vagyok hülye!

Amúgy nem mindegy kivel nekem a szex nem annyit jelent, hogy meglát, megdug, lefordul. Nagyon fontos számomra, hogy legyen szexuális intelligenciája és élményt nyújtson mindkettőnknek.

szept. 25. 17:26
 67/67 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval értek egyet.

Ha már valaki elszánja magát arra, hogy félrelép, akkor olyasvalakivel tegye, akivel maradandó élményeket szereznek mindketten.

Puszi kérdező (tetkós srác😁)

szept. 25. 17:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!