Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném más férfivel is kipróbálni a szexet. Hol találok erre megfelelő partnert?
Szia😊
Én ugyanebben a cipőben járó 39 éves ferfi vagyok.
Szívesen beszélgetnék, ismerkednék veled. Ha megengeded, írok privit😊 De csak ha megengeded, kéretlenül soha
Ha diszkréten akarod csinálni,akkor csak ismeretlennel csináld,és senkinek egy szót sem.
Én szextárskeresőt ajánlanám,nőként,főleg a Te "paramétereiddel" válogathatsz majd.Ha gondolod írj rám,ellátlak tanácsokkal,hogy csináld.Van tapasztalatom bőven.Pasi vagyok.
Szia! A társkeresőt arccal nem ajánlom. Mondjuk nyaktól lefelé tehetsz fel, csak a háttérből fel ne ismerjenek.
Én innen feküdtem le valakivel meg egy ismerősömmel.
Mindkettőnek van előnye, hátránya. Ismeretlennel úgy mész el, hogy fogalmad sincs kicsoda és senkinek nem mondhatod el, hova mész vele, szóval veszélyes. Ismerős meg lebuktathat. Férfiak hajlamosak átváltani birtoklóba és nem biztos, hogy csak úgy elenged, ha meguntad.
Én nem bántam meg egyik pasit se, jó sz.r volt mindkettővel a szex, arra jó volt, hogy lehiggadjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!