Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A behatolás érzését nem csak a férfiak tudják nyújtani?
9# honnan a francból jössz ide kamasz lányként, hogy általánosságban beszélj???!!!!
A szex IS kell.... érted!
Ha nekem férfiként (50 éves elmúltam) CSAK a szex kellett, akkor az nagyon nagy gáz volt a NŐRE nézve, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor gondoltam így
ma 10:12
Nekem a kedvenc mesém a szépség és a szörnyeteg,amibe én volnék a szörnyeteg,azért probálok hinni még a csodákba..
Fizikailag nyilván. Nem olyan nehéz ma már olyan eszközt alkotni, ami ugyanazt az élményt nyújtja, sőt, akár még fizikailag többet is ad.
Csak egy műbroki, vagy egy műpunci nem fog átölelni, hozzádbújni, nem fog a lelkeddel törődni...
15-ös
"műbroki, vagy egy műpunci nem fog átölelni, hozzádbújni, nem fog a lelkeddel törődni..."
Rengeteg embernek nyálas ez a bujós és ölelés dolog,na meg lelki dolgok a mai világba hát komolyan a csajokat ezekel lehet elkergetni,utálják nagyon a lelkizős pasikat..egy pasi meg nem akar lelkizni egy lányal sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!