Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A behatolás érzését nem csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A behatolás érzését nem csak a férfiak tudják nyújtani?

Figyelt kérdés
Egy kérdésnél egy csaj mindennek lehordott hogy képzeljem el hogy a mübroki is képes erre.Valóban? Akkor a müpunci is tudja ezt a funkciót a férfiaknak? Mert akkor a férfiak legnagyobb problémája ezáltal megoldodna és a nők is sokkal boldogabbak lennének hogy nem zaklatják őket szexuális üzenetekel.
szept. 23. 08:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tudja, mert a kapcsolat, a hús vér ember, az érintés és leginkább az érzelmi részről szól ( vagy inkább egyszerűbben testi lelki kapcsolat).
szept. 23. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:

9# honnan a francból jössz ide kamasz lányként, hogy általánosságban beszélj???!!!!

A szex IS kell.... érted!

Ha nekem férfiként (50 éves elmúltam) CSAK a szex kellett, akkor az nagyon nagy gáz volt a NŐRE nézve, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor gondoltam így

szept. 23. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
szept. 23. 16:10
 14/16 anonim ***** válasza:

ma 10:12

Nekem a kedvenc mesém a szépség és a szörnyeteg,amibe én volnék a szörnyeteg,azért probálok hinni még a csodákba..

szept. 23. 16:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Fizikailag nyilván. Nem olyan nehéz ma már olyan eszközt alkotni, ami ugyanazt az élményt nyújtja, sőt, akár még fizikailag többet is ad.

Csak egy műbroki, vagy egy műpunci nem fog átölelni, hozzádbújni, nem fog a lelkeddel törődni...

szept. 24. 21:15
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös

"műbroki, vagy egy műpunci nem fog átölelni, hozzádbújni, nem fog a lelkeddel törődni..."

Rengeteg embernek nyálas ez a bujós és ölelés dolog,na meg lelki dolgok a mai világba hát komolyan a csajokat ezekel lehet elkergetni,utálják nagyon a lelkizős pasikat..egy pasi meg nem akar lelkizni egy lányal sem..

szept. 24. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!