Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szexeltek úgy, hogy szinte nincs is előjáték, hanem kapásból behatolás?
Figyelt kérdés
Azaz ha megkívánjátok a párotokat, csak nadrág lehúz bugyi félre, vagy nyáron szoknya fel, és bugyi félrehúz egy kis nyállal nedvesítés és megy a szex?szept. 20. 05:56
1/7 anonim válasza:
Havi egy két alkalommal de akkor ujjaz előtte.
2/7 NemFogodKitalálni válasza:
Ritkán, havi 2-3 alkalom max.
3/7 anonim válasza:
Általában nálunk ölelkezésben, simogatásban kimerül az előjáték, de a spontán szexeknél ez sincs, szóval viszonylag gyakran heti 1-2x
21/N
5/7 anonim válasza:
Én nő létemre türelmetlen vagyok. A vetkőzés része bőven elég előjátéknak. Ha van kémia és csók, akkor azt szeretem, ha azonnal belém hatol. Pont ezért nem szeretem orállal húzni az időt, az csak közben színesíti. Sajnos gyorstüzelő férfi emiatt nem tud kielégíteni.
6/7 anonim válasza:
Előjáték mindig van. Ha azonnal egymásnak esünk, ő már akkor is nedves, én pedig merev. Ezt okozta már illat, pillantás, egy elejtett szó stb.
7/7 anonim válasza:
Egy ide tartozó kérdés talán. Mi az a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!