Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon jó baràtommal szexeltem, de behatolàskor lekonyult neki. Azòta is ezen ràgom magam. Mit tegyek?
Nagyon szeretnèk vele beszèlni erről, de nem tudom, hogy jó ötlet-e ès, hogy akarnà-e. Ő egy jò baràtom, közös a baràti körünk, sokat fogunk mèg talàlkozni. Fontos nekem, hogy mit gondol.
Szòval lelki vàlsàgban voltam ezèrt feljött beszèlgetni hozzàm. Aztàn elkezdtünk csòkolózni. Neki felàllt, szàjjal, kèzzel is ingereltem egy darabig, minden rendben volt. Felhùzta az òvszert behatolt ès egy darabig jò volt, aztàn lekonyult. Èn teljesen butàn kezeltem a helyzetet, lehet hogy foglalkoznom kellett volna vele ùjra, de teljesen magamra vettem, azt gondoltam nem kìvàn. Ezèrt csak egyszerűen csòkolóztam vele, de a szerszàmàval nem nagyon foglalkoztam. Vègül magànak csinàlta ès elèlvezett. Nem vettem èszre, hogy megviselte volna, de azòta kicsit feszengek a tàrsasàgàban. Azóta is magamat okolom ès kudarckènt èlem meg, hogy ilyen bèna voltam.
Szerintetek beszèlnem kellene vele erről? Vagy az csak rontana a helyzeten? Nem akarom megsèrteni az egòjàt. Jobb ha elfelejtjük ès folytatjuk az èletet, ahogy koràbban?
Szerintetek nagyon elbènàztam? Ti voltatok màr hasonlò szituàciòban? Mi törtènt? Hogy reagàltatok? Ès a màsik fél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!