Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek változtatni! Vágyom az újdonságra, de nem tudom, hogy beszéljek erről a barátommal. Lányok, nők ti kipróbálnátok ilyen pózban? Lehet csak túlaggódom?
Bocsánat, kicsit hosszabban is kifejteném. A kérdésem nőkhöz és férfiakhoz is szól.
Nőktől szeretném megkérdezni: Szerintetek jogosan aggódom-e ezek miatt? Illetve szerintetek melyik póz a kényelmesebb?
- Háttal ülsz bele a szerelmed ölébe, aki ül, te pedig kis terpeszben a lábaidat az ő lábai közé teszed,
- vagy ugyanígy neki háttal ülsz bele, de inkább nagy terpeszben az ő lábait "közrevéve".
Esetleg az első, de összezárt combokkal?:)
Gond lehet, ha nekem nem túl hosszúak a lábaim, viszont hajlékony vagyok? (20 centivel magasabb a barátom)
Szeretném ha nagyobb terpeszben lennék, viszont félek, nem ér le a lábam és akkor ő irányít mindent, ugyanakkor ebben a pózban számomra izgatóbb amikor elképzelem:) Viszont ha az én lábaim lennének belül, akkor tudnám változtatni a pózt, kis terpeszről, összezárt combokra, úgy is, hogy nem ficánkolok nagyon:D Viszont ebben a pózban félek, hogy egyszer csak felemeli a lábaim és akkor teljesen kiszolgáltatott leszek, amit nem szeretnék, mert akkor azt érezném, szinte csak megdug, mint valami rongybabát?! Ezt pedig nem akarom. :(
Férfiaktól pedig azt szeretném kérdezni, hogy ti mit gondoltok? Nagyon gáz ez a hozzáállás? Nagyon cikinek éreznétek a barátnőtöket, ha ilyen félelmei lennének? Ciki lenne erről beszélni vele, hogyan hozhatnám fel, hogy ne gondolja úgy, hogy szerinte nem jó vele a szex vagy valami ilyesmi? Nem szeretném megbántani!
Egyébként nagyon jó a szex a barátommal, viszont ici-picit már unalmasak a hagyományos pózok:) Szívesen kísérleteznék új dolgokkal és szerintem a barátom is vevő volna ilyesmire, de kicsit tartok ezektől a dolgoktól.
Szerintetek inkább ne is beszéljek erről a barátommal és maradjunk a hagyományos pózoknál, úgy nem lehet gond?
19L
28f
A fordítva lovaglás nofmális fordított cowgirl a neve. A trükk az,hogy a barátod alacsony székre ültesd le vagy fektesd az ágyra vagy kanapéra a lábát nyujtsa ki akkor nem lesz magasan a labszára.
Nem ciki erről beszélni. Kommunikáció az alapja. Van egy weblap 101sexinfo pont com ezt mutasd meg neki és mond el,hogy szeretnél uj dolgokat kipróbálni.Kérdezd meg,hogy ő neki mi a titkos vágya,ez erősíteni fogja a kapcsolatotokat!
Vicces, nekem is volt olyan,hogy a normál szex jó volt,de lapos, a partnerem mondta,hogy neki bejön a szerepjaték. Én pedig elmondtam,hogy nagyon bejön a latex. Sokkal szorosabb volt utána a kapcsolat minden téren.
Én is voltam 19 éves, de már akkor sem fordult meg a fejemben, hogy egy-egy pózjavaslatot a partnerem majd úgy veszi, hogy szerintem nem jó vele a szex. Mindketten tettünk javaslatokat, volt, hogy spontán is, ami épp eszünkbe jutott, a szex így működik, nem kell túlaggódni.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!