Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Papíron nem kell semmi ahhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papíron nem kell semmi ahhoz hogy az utcán prostituált legyen valaki ?

Figyelt kérdés
Elméleti szinten, ha olyan helyen van végezve ahol ezt szabad csinálni, akkor nem történhet semmi gond nem igaz ? Vagy rosszul tudom ?

szept. 19. 12:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
Van belőle OKJ.
szept. 19. 12:42
 2/14 anonim ***** válasza:
17%
Nálam lehet okj-s vizsgát tenni.
szept. 19. 13:00
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Az OKJ az nem megszűnt már?
szept. 19. 13:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A NAV ugyanúgy megbüntetheti, de ki lehet rá váltani vállalkozóit.
szept. 19. 13:07
 5/14 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet normálisan válaszolni ? Ráadásul olyan vicces volt szerinted hogy háromszor idekomentelted hogy OKJ ? :D
szept. 19. 13:08
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
A prostitúció legális, nyilván ha lejelented a jövedelmet. Viszont nincs türelmi zóna. Ergó akárhol megfognak, megy a bünti.
szept. 19. 13:27
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Elvileg ki kellene váltani az egyéni vállalkozóit "egyéb közérzetjavító szolgáltatást" felvenni tevékenységként és minden akció után számlát adni, majd befizetni az áfá-t, adókat. Mondjuk én még nem láttam k.rvánál számlatömböt, s szerintem könyvelőhöz sem sűrűn járnak 😂

Amúgy a hivatalos papíroknál kell egy sokkal erősebb "engedély" hogy k.rvaként kint álljon valaki - nevezetesen egy strici akinek dolgozik. Minden placc fel van osztva, ha más placcára odaáll akkor azonnal jön egy "menedzser" aki meggyőzi, hogy na innentől neki dolgozik és kész.

szept. 19. 13:46
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Miért utcán akarsz prostituált lenni? Miért nem lakáson?
szept. 19. 14:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ergó akárhol megfognak, megy a bünti."

Nem így van. Ahol nincs kijelölve türelmi zóna (mert amúgy volt/van néhány helyen) ott a védett zónákon kívül teljesen törvényes. Védett zónák az iskolák és templomok környezete.

szept. 19. 14:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem kijelentettem hogy az leszek, csak érdeklődom hogy hogy megy ez.
szept. 19. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!