Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az anál szex manapság már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anál szex manapság már alap egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
szept. 19. 01:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
23%
Èn szeretem nagyon..de párom nem sajnos..pedig ázsiai fiú..azok általában szeretik.
szept. 19. 07:56
 12/34 anonim ***** válasza:
69%

Nem alap! Legalábbis sok szexpartnerem van/volt, mindegyik meglepődött hogy nálam szabad

21/N

szept. 19. 09:55
 13/34 anonim ***** válasza:
68%
Remélem, hogy nem mert bajban leszek társkeresés szempontból...
szept. 19. 09:57
 14/34 anonim ***** válasza:
60%
Nem
szept. 19. 10:03
 15/34 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem alap. Én is szerettem volna kipróbálni, de a feleségemnek nem tetszett. Hiába próbáltam tágítani, nem ment neki, kellemetlen volt. Így lemondtam róla és nem kérek ilyet tőle. Nem akarom, hogy fájjon, vagy kellemetlen legyen neki. 39f
szept. 19. 10:04
 16/34 anonim ***** válasza:
43%
Férfiként nem érdekel az anális szex egy nővel. De ha olyan barátnőm lenne, aki szereti és igényli, akkor csinálnám vele.
szept. 19. 10:19
 17/34 anonim ***** válasza:
43%
Nálunk nem az és nem is lesz.
szept. 19. 10:47
 18/34 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ez az alap-e vagy sem, ezt kár így mondani, ez mindenkinek más, nyilván ha két fél nem érez iránta vonzalmat/undorodik tőle, akkor fel sem merül a dolog. Csomó minden eleve kizáró ok lehet, pl. aranyér, extra méret. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem számít extrém dolognak, szerintem a legtöbb ember az élete során valamilyen formáját (akár csak az izgatás, anal plug, vagy férfiak esetén a prosztatmasszázst) kipróbálják kíváncsiságból. Mindennapinak nem mindennapi, mert nyilván igényel bizonyos előkészületeket, extra időt, ami nem mindig fér bele/van hozzá kedve meg energiája az embernek.
szept. 19. 12:38
 19/34 anonim ***** válasza:
58%
Még nem alap, de minden nő azért egy próbára oda szokta adni a fenekét a párjának (talán ez már elvárható).
szept. 19. 13:06
 20/34 anonim ***** válasza:
56%

Nem alap.

Akinek jól esik az csinálja ne csak hagyja. 🫣

Az exemmel csináltuk párszor és nem is én hoztam fel a témát.

De el tudott úgy is élvezni.

szept. 19. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!