Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 év feletti szűz férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év feletti szűz férfiak, miért vagytok szüzek?

Figyelt kérdés

Ki, mi okból tartja a szüzességét?

Mennyi idősek vagytok jelenleg?

szept. 18. 18:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

20: Rátermettség + számára szimpatikus külső. Ha ezek nincsenek meg, akkor nagyon kicsi az esély a sikerre, amennyiben az a stratégiád, hogy te most lefogsz szólítani nőket.

Én mondjuk a helyedben nem számítanék arra, hogy egy csaj felszedjen, Magyarországon az nagyon ritka. Ami a legjobban működik az az, amikor megvan a közeg ahol már látásból ismer már. Legyen az iskola, munkahely vagy valami hobbi stb. Úgy könnyebb ismerkedi sokkal egy átlagos férfi számára, mint társkeresőzni, meg random nőket leszólítgatni.

szept. 21. 11:08
 22/29 anonim ***** válasza:
62%
Szűz lánnyal szeretnék együtt lenni és nem alkalmilag, hanem párkapcsolatban. Olyannal, aki komolyan gondolja és hosszú távra tervez. Egyenlőre ez még nem jött össze. 26F
nov. 16. 15:42
 23/29 anonim ***** válasza:
51%
#22 Ugyan ez! Csak szűz lánnyal szeretném, de még nem jött össze a dolog. Csak olyan jönne össze, akinek folyamatos szexuális élete volt. Az számomra taszító, tényleg szűz lány kellene de nem jön össze .. És már nem is keresem az alkalmat.
jan. 31. 07:34
 24/29 anonim ***** válasza:
82%
#23 Ennyi idősen ez màr lehetetlen màr 17-18 éves korban is nagy màk kell hozzá hogy szűz csajt találj 😄
jan. 31. 10:17
 25/29 anonim ***** válasza:
62%

24.

Nekem régebbi munkahelyemen volt egy nő, 37 éves volt, és még nem volt férfivel, mert várta az igazit.

Azt mondta, fölöslegesen, bárkivel nem kótya-vetyéli el ezt a dolgot.

jan. 31. 10:21
 26/29 anonim ***** válasza:
54%

#23 Ezzel sajnos tisztában vagyok, de azokat a nőket nem tudom komolyan venni. Én ilyen vagyok és már nem vàltozom meg.

Nem miattam fog kipusztulni az emberiség:) a nem szűz nőknek is akad partner bőven!:)

jan. 31. 11:06
 27/29 Karesz 82 ***** válasza:
100%
Születésem óta mozgássérült vagyok,nem járok sehova,nem találkozok lányokkal. Regisztráltam két társkeresőre,(Randivonal,Facebook társkereső) de hónapok óta semmi eredménye nincs. 43/F
febr. 4. 02:16
 28/29 anonim ***** válasza:
14%

Van egy arany szabály : a külső megfog , még a belső megtart !

Mi történik ?

Megyünk az utcán , meglátunk egy fiatal s csinos , számunkra igen szimpatikus külsejű lányt az utcán .

Megtetszik , eljátszunk a gondolattal.

Meg szeretném ismerni ? - igen !

Már is keressük a lehetőséget , alkalmat , hogyan s mikor tudnánk megszólítani őt .

Érdemes merésznek lenni és megpróbálni .

A kudarc sajnos benne van , de gondoljunk csak bele , ha valamit meg sem merünk próbálni , lehet esélyünk a sikerre ? - nem igen !

Mi történik ha visszautasít a lány ? - okoz némi csalódást , de valamelyest megkönnyebbülést is , mert legalább meglett próbálva !

Ha mi a sikertelenség ellenére is , minden tőlünk telhetőt megtettünk , ebben az esetben , emelt fővel távozhatunk .

Miért ? - mert én megpróbáltam , tettem valamit a célom érdekében stb !

Én a minap beszélgettem egy lánnyal , miközben a fogorvosi rendelőben vártuk hogy szólítsanak bennünket.

Itt engem érdekes , nem a lány külső megjelenése fogott meg elsőre , hanem a természetessége , őszinte kedvessége, közvetlensége !

Öröm volt beszélgetnem vele .

Ahogyan nézet rám és válaszolt , azzal a gyönyörű mosolyával , úgy tetszett meg az arca , majd az egész lány az öltözékével együtt ! - ami nagyon jó érzéssel töltött el engem .

Annyira belemerültünk a beszélgetésbe , hogy a Doktornő már vagy kétszer szólította a lányt , hogy fáradjon be a rendelőbe , majd annyit mondott a Doktornő , na jó , majd ha befejezték a kellemes beszélgetést , legyen szíves befáradni hölgyem .

Én azt gondolom nekem elegendő lett volna annyit kérdeznem a lánytól , hogy megvárhatom e a fogászati beteg váróban ?

Érzem hogy valószínűleg , igennel válaszolt volna !

De nem tehettem meg , ugyan is nekem van már párom és családom .

De így is egy kellemes hangulatot és magabiztosságot generált bennem !

Ha független lennék , én biztosan megkérném a lány kezét és örömmel tenném , főleg ha ott is igennel válaszolna !...

febr. 5. 11:26
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
#28 egy fél óràs beszélgetés után eljutottál addig hogy el is akàr vennéd ha nem lenne pàrod? Ez azért gázos 😂 Amúgy értem a mondanivalóját az ìràsodnak 😄
febr. 5. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!