Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan lánnyal (akár egyszer akár rendszeresen) akinek közben párkapcsolata volt?

Soha nem zavart hogy van pasija/férje.
Ill. egy alkalommal igen: amikor megtudtam, hogy a férjének van fegyverviselési engedélye.
Na akkor gyorsan léptem!!!

Eszembe sem jutott.
Csak az élvezet volt olyankor az eszembe. 😊

Volt egy lány, akivel élveztük egymás társaságát, volt simogatás, puszik. Aztán felhívott az agresszív izomagy pasija, veréssel fenyegetett, meg hogy rámküldi a haverjait, vagy ő jön fejszével.
Na, onnantól kezdve folyamat dugtam a csaját, amikor tudtam.

25 - Addig nem dugtad amíg a tenyészkan pasija be nem fenyített a haverjaival együtt, de aztán mint a nyuszi.
Aha, nagyon életszerű... Bátor csávó vagy hallod-e?! (vicc!)

29 - Nem!
Nem az én feladatom hogy a csaj barátjának a lelkivilágával foglalkozzak - arra ott van a barátnője, amint végeztünk!
Egy nőt nem nehéz megszerezni, de megtartani piszokul nehéz!
Lehet, hogy az én barátnőmet is dugja valaki/valakik - úgyis én leszek az utolsó aki megtudja.
Ilyen az élet, nincs semmilyen biztosíték a hűségre - és nem is jó az semmire sem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!