Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már olyan lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már olyan lánnyal (akár egyszer akár rendszeresen) akinek közben párkapcsolata volt?

Figyelt kérdés
sajnáltátok a srácot, vagy gondoltatok rá legalább utólag? vagy csak a csajra koncentráltatok?

szept. 17. 15:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Soha nem zavart hogy van pasija/férje.

Ill. egy alkalommal igen: amikor megtudtam, hogy a férjének van fegyverviselési engedélye.

Na akkor gyorsan léptem!!!

febr. 2. 11:39
 22/31 anonim ***** válasza:
Férjes asszonyok voltak. Őket nem zavarta (hiszen kölcsönös volt a vágy, a szándék), akkor engem függetlenként miért is zavart volna!
febr. 2. 14:13
 23/31 anonim ***** válasza:

Eszembe sem jutott.

Csak az élvezet volt olyankor az eszembe. 😊

febr. 3. 07:32
 24/31 anonim ***** válasza:
59%
Konkretan most van egy ilyen, hogy a csaj le akar velem fekudni de kozben tudom, hogy pasija van. Engem zavar mert tudom, hogy milyen erzes ha megcsalnak. Maskepp mar reg rudra huztam volna.
febr. 20. 05:27
 25/31 anonim ***** válasza:
56%

Volt egy lány, akivel élveztük egymás társaságát, volt simogatás, puszik. Aztán felhívott az agresszív izomagy pasija, veréssel fenyegetett, meg hogy rámküldi a haverjait, vagy ő jön fejszével.

Na, onnantól kezdve folyamat dugtam a csaját, amikor tudtam.

febr. 20. 11:56
 26/31 anonim ***** válasza:
41%

25 - Addig nem dugtad amíg a tenyészkan pasija be nem fenyített a haverjaival együtt, de aztán mint a nyuszi.

Aha, nagyon életszerű... Bátor csávó vagy hallod-e?! (vicc!)

febr. 20. 19:56
 27/31 anonim ***** válasza:
17%
Az külön hozzáadott számomra, hogy ezzel fel...tam a pasiját. Igen, bátor vagyok. :)
febr. 21. 04:44
 28/31 anonim ***** válasza:
41%
Volt ilyen igen :D jött a srác utánam mindenhova autóval, fenyegetett, állt a ház előtt reggelente, stb. Ez még pluszban tetszett is. Az, hogy mit gondol nem érdekelt, nekem a lány volt a lényeg.
febr. 21. 08:01
 29/31 anonim ***** válasza:
43%
Ti akik ezt csináljátok, hogy foglalt hölgyeket tudatosan fektettek meg, nem gondoltok abba bele, hogy ez nektek hogy esne? Nem gondoltok bele abba, hogy a csajt várja otthon a barátja?...
febr. 21. 16:45
 30/31 anonim ***** válasza:
11%

29 - Nem!

Nem az én feladatom hogy a csaj barátjának a lelkivilágával foglalkozzak - arra ott van a barátnője, amint végeztünk!

Egy nőt nem nehéz megszerezni, de megtartani piszokul nehéz!

Lehet, hogy az én barátnőmet is dugja valaki/valakik - úgyis én leszek az utolsó aki megtudja.

Ilyen az élet, nincs semmilyen biztosíték a hűségre - és nem is jó az semmire sem!

febr. 21. 19:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!