Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan lánnyal (akár egyszer akár rendszeresen) akinek közben párkapcsolata volt?
Figyelt kérdés
sajnáltátok a srácot, vagy gondoltatok rá legalább utólag? vagy csak a csajra koncentráltatok?szept. 17. 15:58
11/19 anonim válasza:
Alig emlékszem olyan nőre, aki nem volt "menet közben" párkapcsolatban.
Engem egyáltalán nem zavart, és ezután sem fog.
12/19 anonim válasza:
Voltam, de sajnos csak utólag derült ki. Egyébként nem lettem volna vele.
13/19 anonim válasza:
Én kb 75%-ban olyan nőkkel voltam akik házasok, kapcsolatban vannak. Annyira tuningolt az izgalom. Megvolt az oka hogy félreléptek, nem kellett sajnálni a pasit.
14/19 anonim válasza:
Voltam. Nagy szerelem volt. Izgalmas randik voltak, hatalmasakat keféltünk mindig. Ha együtt voltunk csak rá koncentráltam, nem érdekelt a pasija. Olyankor csak az enyém volt. Arra különösen büszke vagyok azóta is, hogy a csaj engem tartott jobb kannak, pedig a másik srácnak sokkal nagyobb szerszáma volt. :)
15/19 Mélybenyomás válasza:
Engem valahogy mindig jobban vonzottak a nem független nők, nem hiába a tiltott gyümölcs édesebb.. De sosem gondoltam a párjára csak élveztük a szexet..
16/19 anonim válasza:
Nekem igyis volt olyan h a nőjéröl beszélt
..mikor vége lett a dgásnak.A szex része jó de a nőre rohadtul nem voltam kíváncsi
🤷♀️
17/19 anonim válasza:
Olvasva a valaszokat csak engem remit meg, hogy ilyen vilagban elunk ilyen nokkel?.. rendesen elment a kedvem a tarskeresestol…
18/19 anonim válasza:
Igen,rendszeresen voltam elhanyagolt férjes nőkkel.A férjükkel nem nagyon foglalkoztam.Az egyik férj,mint kiderült a munkatársam volt.🤭
19/19 anonim válasza:
Kétszer voltam ilyen helyzetben, az egyiknél valamennyire ismertem is a másik pasit. Én sajnáltam kicsit őt, de mivel láttam, hogy mennyire elhanyagolta nőjét, így ez nem akadályozott meg abban, hogy megfektessem, sőt, adott egy kis plusz izgalmat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!