Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexnel szamit a korkulonbseg?
Figyelt kérdés
szept. 17. 10:50
2/16 anonim válasza:
Nem számít, húsz év is simán belefér.
23L
3/16 anonim válasza:
2.-at miért pontozzátok le?
Teljesen igaza van, sőt a művész világban ettől nagyobb különbségek is vannak.
Csak a buta emberek nem tudják ezt elfogadni.
4/16 anonim válasza:
Én felpontoztam a 2est, voltam már több mint húsz évvel idősebb pasival! 😁👍
5/16 anonim válasza:
Nagyban függ a fele korától...
A 2-esre válaszolva, persze, belefér a 20 év is, de marhára nem mindegy, hogy 23 és 43 vagy 13 és 33...
Szóval igen, számít.
6/16 anonim válasza:
Ami engem illet, 18 és 37 voltunk. 😁👍
2-es voltam
7/16 anonim válasza:
Az 1essel értek egyet, ha korban passzol is de nincs meg a kémia akkor nem lesz szex.A vonzódás számít nekem is
8/16 anonim válasza:
18 év fölött közös megegyezéssel nem számít.
De csak szexnél, kapcsolatnál kiütközik a nagy korkülönbség. (sajnos tapasztalat.)
9/16 anonim válasza:
A 2-es vagyok, 36N , azért nekem az a 20 év már igencsak számít
16 vagy 56?
Inkább max.10 év. De akkor is kell a vágy, a vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!