Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem fura akar szexkapcsolatban is ekkora korkulonbseg?
Ha csak ilyen 20-on éves csajokkal voltál, el se tudod képzelni, mennyivel másabb egy 40-es nő!
Ha kifogsz egy jót. Mindent, de szó szerint mindent csinálhatsz vele az ágyban és ő is megcsinál mindent. Ők már ritkán szégyellősek.
Nem. Ahogy az sem furcsa, ha a pasi idősebb 20-30 évvel...
A kor csak egy szám. Ha egyébként jól érzik magukat együtt, nem mindegy, hogy ki hány éves?
Egyáltalén nem baj az ha valamelyik idősebb.
NAgyon gyerekek vagytok ha ez egyáltalán téma is nálatok.
Semmi baj nincs vele szerintem. Nekem 21 évesen volt pár jó éjszakám egy 43 éves nővel. Utana abbamaradt mert én kapcsolat centrikus vagyok.Csak akkor egy szakitás utan pont összejött. Nem bántam meg. Jó volt. Jelenleg kapcsolatban vagyok. Nagyon szeretem a baratnőmet.De ha szingli lennék és megint úgy alakulna hogy lehetne dolgom egy 40-50 közti nővel ismét belemennék. Mert nagy élmény.
22/F
Érdekes...de nem tudom nekem miért fura ha a nő az idősebb...
Pedig negyvenes pasikkal sokszor voltam együtt, az valahogy izgatónak számított...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!