Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 19 ev korkulonbseg sok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 ev korkulonbseg sok egy kapcsolatban? Sugar daddys oldalon ismertem meg, de mostmar egyutt vagyunk. 33 L

Figyelt kérdés

Kicsit aggodok a gyerekei es a volt felesege velemnye miatt.

A volt feleseg 50 eves, es van egy 16,13,10 es 7 eves gyereke.

jan. 9. 16:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan azt várod hogy névtelen vadidegenek döntsék el helyetted?
jan. 9. 16:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"Kicsit aggodok a gyerekei es a volt felesege velemnye miatt."

És ebben mi hogy tudunk segíteni?

jan. 9. 17:01
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Attól félsz, hogy a volt felesége nem fog kedvelni?

Majdnem biztos így lesz.

A kamasz gyerekei meg azt látják majd, hogy az apjuk rád költi a pénzét helyettük. Vagy ha nem látják, majd az anyjuk felhívja rá a figyelmüket.

Mindenki más meg azt gondolja majd, hogy a pénzéért vagy vele.

Ezeken felül, ha gyereket akarsz, akkor ahhoz valószínűleg nem ő az ideális jelölt.

Minden más esetben nem mindegy, ha nektek így jó?

jan. 9. 17:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Voltam 20 évvel idősebb pasival pedig jóval fiatalabb vagyok nálad. (Nem sugar daddy volt csak összesodort vele az élet és menthetetlenül beleszerettem :D)

Meglepően jól működött.

A volt felesége véleménye semmit nem számít, ha a gyerekekkel találkozol, valszeg először fenntartásaik lesznek, de ha nyitott, kedves maradsz feléjük akkor megszeretnek. (Voltam a gyerek is ilyen szituban :D anyám új pasijára vagy fél évig ok nélkül mérges voltam, aztán rohadtul megszerettem)

jan. 9. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok, ne mások véleménye számítson. Ha te szerete és ő is téged, ne más véleménye számítson, csak legyetek boldogok! Ráadásul a gyerekeinél jóval idősebb vagy!
jan. 9. 17:39
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
A 33L már sokat elmond rólad.. :/
jan. 9. 17:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Te most a volt feleségének akarsz megfelelni vagy a pasidnak? A gyerekeihez képest így is jóval idősebb vagy (ettől még nem fognak szeretni, mert az anyjukhoz kötődnek).
jan. 9. 18:02
 8/14 anonim ***** válasza:
42%
#6 Attól h 33 éves még nem lesz nő, mint látod. Ahhoz fejben kell megérni
jan. 9. 18:05
 9/14 A kérdező kommentje:

Akik azt irjak , hogy a gyerekei nel jóval idősebb vagyok - olyan furi , hogy hozzájuk és nem a feleségéhez nézik :/ meg jó hogy “jóval” idosebb vagyok a gyerekeinel, ha nem

Úgy lenne, az kicsit beteges lenne- nem?

jan. 9. 22:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Pont ezért írtam, hogy teljesen normális, mert nem a "gyereke vagy", hanem a párja, aki fiatalabb, mint az előző feleség, tehát jobb :D
jan. 9. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!