Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 ev korkulonbseg sok egy kapcsolatban? Sugar daddys oldalon ismertem meg, de mostmar egyutt vagyunk. 33 L
Kicsit aggodok a gyerekei es a volt felesege velemnye miatt.
A volt feleseg 50 eves, es van egy 16,13,10 es 7 eves gyereke.
"Kicsit aggodok a gyerekei es a volt felesege velemnye miatt."
És ebben mi hogy tudunk segíteni?
Attól félsz, hogy a volt felesége nem fog kedvelni?
Majdnem biztos így lesz.
A kamasz gyerekei meg azt látják majd, hogy az apjuk rád költi a pénzét helyettük. Vagy ha nem látják, majd az anyjuk felhívja rá a figyelmüket.
Mindenki más meg azt gondolja majd, hogy a pénzéért vagy vele.
Ezeken felül, ha gyereket akarsz, akkor ahhoz valószínűleg nem ő az ideális jelölt.
Minden más esetben nem mindegy, ha nektek így jó?
Voltam 20 évvel idősebb pasival pedig jóval fiatalabb vagyok nálad. (Nem sugar daddy volt csak összesodort vele az élet és menthetetlenül beleszerettem :D)
Meglepően jól működött.
A volt felesége véleménye semmit nem számít, ha a gyerekekkel találkozol, valszeg először fenntartásaik lesznek, de ha nyitott, kedves maradsz feléjük akkor megszeretnek. (Voltam a gyerek is ilyen szituban :D anyám új pasijára vagy fél évig ok nélkül mérges voltam, aztán rohadtul megszerettem)
Akik azt irjak , hogy a gyerekei nel jóval idősebb vagyok - olyan furi , hogy hozzájuk és nem a feleségéhez nézik :/ meg jó hogy “jóval” idosebb vagyok a gyerekeinel, ha nem
Úgy lenne, az kicsit beteges lenne- nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!