Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, ekkora korkulonbseggel ez normalis?
Nem nem normális.
Deeee manapság már az tehát részemről nincs vele probléma.
A környezetemben is ez van minden fele. egy 24 éves nőnek a 23 éves még gyerek a 40 meg jó mert akkor tudnak gondolkodni a férfiak.
Nyilván így is van :D
Aki szerint ez nem normális, az a saját háza táján kapirgáljon! Mert csak az áll bele mások szerelmi életébe, akinek nincs vagy beteg...
1-eske! El kell keserítselek! Én világ életemben kapós voltam! 2x évesen is már volt minden, milfek is, 28-35-nél meg az összes tini rám kattant, a melóban is az életben is. Valamit nagyon rosszul csinálsz! De fröcsögj csak itt tovább.... attól jobb életed lesz. Ja nem!
Kérdező: Bármelyik fél is vagy, egymáshoz kell hasonulni. Működhet, csak ti kelletek hozzá.
Nem értem a kérdést. A szex mindkét félnek lehet izgató. A pasinak nosztalgia, a nőnek a tapasztalt pasi.
Azt, hogy kapcsolat működhet - e ennyiből nehéz megmondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!