Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar Péter ma Szigetmonostoron simán eltűnt egy (jó) csajjal a szállodában, ahol homokzsákot pakoltak. Elég vicces szitu volt. Ez belefér?
Így kéne dolgoznia mindenkinek, ahogy Magyar Petya dolgozik, zsákokat pakol, noket pakol, megint zsakokat pakol
Egy fonyeremény 🤣🤣
Értem, hogy miért egyből szex jut eszedbe, de ha közeli szálloda tulajdonosának lánya, akkor az fel se merült, hogy csak egyeztettek valamiről?
Frissítőt szerettek volna adni a munkásoknak, vagy csak beszélni szeretett volna a tulaj, vagy a csaj vele, hogy miben tudnak még segíteni azoknak akik a gáton dolgoznak.. stb.
Nem láttam, szóval nem tudom mi és mennyire gyanúsan történt. Pár fotót lőhettél volna, vagy valami.
Ha szex nem történt bőven belefér, ha történt... Jó neki, majd valami bulvár szakértő újság úgyis előbb-utóbb lehozza és ott fog virítani minden kormánymédián, hogy baszni ment a Peti, nem árvíz védekezni. A kottont többet emelte, mint a homokzsákot. Az árvízen csúszott MP az orgiából... Stb.
Bizonyíték nélkül minden és az ellentéte is megeshet kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!