Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi szituációról?Van egy pasi aki tavaly dobott, 2 és fél év után.Majd nyáron, rám írt, h.hiányoznak a vad esték, és most újra szexkapcsolatban vagyunk.
"Van egy pasi aki tavaly dobott,"
Te nem tudsz véget vetni mert már lesüllyedtél oda hogy ha füttyent ez a lúzer akkor rohansz és teszed szét a lábad, mert nincs emberi tartásod.
Oké és akkor mégis milyen választ vársz erre? Ne aggódj minden rendben lesz beléd fog szeretni majd feleségül vesz sőt óránként keresni fog?
Beleestél abba amibe a nők nagyobb része szokott hogy ha részükre jó a szex vagy éppen a csávónak van pénze akkor bárhol bármennyi idő után hülyére lehet venni titeket :D
"azt tudni kell én komoly kapcsolatban vagyok"
Aha, persze. Még.
Semmilyen szinten nem szeret, nem kötődik hozzád, csak éppen jelenleg nincsen jobb lehetősége.
Sajnos ez az 1-2-3 éven belül keres ez egy nagyon jellemző típus, szerintem a huszas éveim második felének ez lehetne a címe. Ekkorra értek a srácok akikkel kavartunk, randiztunk, jártunk, de nem lett annyira komoly abba az időszakba, hogy átgondolják az életüket, elgondolkodjanak a megállapodáson. És hát ekkor sokan új találkozót kértek, mert látniuk kell mennyit változtunk, meg szeretné beszélni miért nem jöttünk össze, miben hibázott, bocsánatot kérnek stb. Én az első 2-3 alkalomba nagyon ártalmatlanul belementem egy-egy kávézás szintjén, mondván, hogy mekkora fejlődési lehetőség mindkettőnk számára. De a helyzet, hogy soha semmi nem változott, pontosan a korábbi kapcsolatot folytattuk és az is lett a vége.
Szóval szerintem tudod a választ, sajnálom. Ha egymás nagy szerelmei lettetek volna akkor eleve együttmaradtatok volna, vagy most felvállalna, keresne, mert hiányzol neki. Jelenleg inkább valami hatalmas válságban van, amikor jó neki az a kényelem, amit nyújtasz. Ha pedig te ezt egy kapcsolat mellett csinálod, akkor szerintem szépen itt az ideje, hogy kidobd a szeretőd meg a faszidat is, mert látszólag egyikük sem tudja megadni azt ami boldoggá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!