Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párommal van baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal van baj?

Figyelt kérdés
Három hónapja vagyunk együtt a párommal.Ő vette el a szüzességemet,de egyáltalán nem élvezem vele a szexet.Mindig kicsúszik a pénisze.Az Ő elmondása szerint kicsi.Vagy a testem löki ki a péniszt,ezt ő szokta mondani.Durván simogatja a hűvelyemet és ez nekem nem tetszik.Elmondása szerint már rég volt nővel.Sikosítót használunk,ő mindig elélvez én meg csak úgy vagyok ott és ő azt hiszi nekem is jó.Hát nem.Kedvelem őt de sokszor nem is kívánom őt.Szoktam időnként maszturbálni és az jó.Próbálom felfedezni hogy mi a jó nekem.

szept. 15. 14:00
 1/7 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
És vele ezeket nem tudod megbeszélni? Mi nem tudunk helyetted beszélni a pároddal.
szept. 15. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Legyél aktívabb szexben és csináld azt ami neked jó.

Meg beszéljetek nyíltan. Ne így hogy ez meg ez nem jó, hanem úgy, hogy így meg így csináld. De a legjobb ha te magad csinálod, mozdítod arra a dolgokat.

Amúgy lehet ő sem túl tapasztalt és ez is benne van.

Meg a sikosító tuti kell? nem lehet, hogy attól is könnyebben kicsúszik?

Az is egy lehetőség, hogy menjetek vissza az alapokhoz, pl csak orálozzatok és ha az jól megy van sok szexuális sikerélményetek, akkor menni csak tovább.

szept. 15. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Amit az egyes írt: az kellene, hogy amit itt velünk meg akarsz beszélni, azt vele is meg tudd, felfogja és úgy csinálja.
szept. 15. 14:18
 4/7 Srias87 ***** válasza:
67%
Eloszor arra kell rá jönnöd neked mik azok amik tetszenek, aztán leulni és beszélni vele, ha nem mondod neki min változtasson, nem fogja tudni magától! Kommonikacio a lényeg, és ha úgy sem jobb, tovább lépni!
szept. 15. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
hát ez így nem jó, szakítani kéne
szept. 15. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kívánod őt- na ezzel mindent is elmondtál. Első körben meg kellene hogy legyen a kémia köztetek, de ehelyett csak a kötelező, vagy csak a másik fél számára élvezetes, szexnek nem nevezhető aktus van meg. Kommunikáció, nyíltság és tapasztalás, ez kell nektek.
szept. 15. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Melyik korosztály? Amúgy ez tényleg olyan, amit nyíltan meg kellene beszélnetek, részletekkel…
szept. 16. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!