Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal ki fogjuk próbálni az anál szexet, ténylegesen van olyan, hogy a nő/lány el tud élvezni csak ettől, a csiklója izgatása nélkül?
Én el tudok élvezni csak így is.
De sok gyakorlás és bizalom kell hozzá.
Hason fekve a legjobb nekem vagy oldalt fekve.
Csak is úgy ha nincs semmi zavaró tényező közben és teljesen ki tudsz kapcsolni.
Igaz,hogy már piszok régen de volt egy barátnőm aki képes volt elmenni a popijával is szinte mindig.Bár ő szex szenpontjából elég keményen nyomott mindent is.
Azóta senki mással nem tapasztaltam ilyet.
Szóval nem példa nélküli de nem is lehet túl gyakori az olyan nő akinek ez megy.
Én is eltudok, bizonyos pózokban.
32/N
Egyetlen olyan nőm volt eddig, akit több perces orgazmusokra tudtam kúrni seggbe is.
Az a nő viszont képes volt a hüvelyi orgazmusra is, és elképesztően rövid időközökkel.
Nem mindig és nem mindenkivel, de szokott lenni csak anális orgazmusom.
De abban lehet valami összefüggés talán, hogy nekem is van G-pont orgazmusom is, lehetséges, hogy akinek csak csikló orgazmusa van, azoknál nem megy. De ez csak feltevés a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!