Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuálpszichológus hogyan segíthet, ha ténylegesen legalsó átlag a nemiszervem?
Vannak kétségeim, hogy egyáltalán érdemes-e? Az őszinte, nem köntörfalazó vélemények alapján ez egyértelműen kicsi méret, a legtöbb nő számára kevés és igazából az illető jól neveltségén múlik, hogy ezt hogyan közli.
Amúgy egész jól elboldogulok az életben, nem vagyok befordult, sportolok, olvasok. Emiatt nem vagyok biztos benne, hogy vállaljak vajon egy ilyen stresszforrást, ami számomra az ismerkedést jelenti?
Nagyon köszönöm a válaszod!
Az érdekes az, hogy bennem egyáltalán nincs meg, hogy a másét irigyeljem. Őszintén szólva nem is gondolok arra, hogy egy másik férfinak mekkora lehet. Kizárólag a nők és a köztem lévő esetleges kapcsolat érdekes számomra.
.."azaz beképzelt lenni a semmire"
Volt dolgom kisfarkúval, volt dolgom nagyfarkúval, volt dolgom átlagossal aki kicsinek érezte. Általánosságban igaz, hogy minnél nagyobb, annál jobban rendben van a pasi fejben. Nincsenek komplexusok, nincsenek gátlások, nem hibáztat másokat, nem ítél el másokat ahogy te (lasd:"...azaz beképzelt lenni a semmire").
Lehet, hogy te ezt elfogadtad, de vele együtt utálsz mindenkit akinek nagyobb. A benned lévő frusztráció nem hat(ott) pozitívan a személyiségedre, és hiába találsz nőt akit ki tudsz elégíteni plusz nem is vágyik nagyobbra, a személyiségfejlődésed során bekövetkezett negatív hatások toxikussá tették körülötted a légkört. (Ez persze csak prekoncepció, kb ahogy a tiéd. De gondolom így is rosszul esik. Ahogy annak is akit te ítélsz meg ismeretlenül)
Szóval kérdező, van értelme elmenned egy pszichiáterhez, ő tudja hogyan tudod elfogadni magad és a világot úgy ahogy van.
Találkoztam már olyan kisfarkúval is aki teljesen rendben volt fejben! Igaz, csak egy ilyen volt. Jó pasi volt, kiegyensúlyozott, határozott. Azt mondta én voltam az első aki nem alázta meg egyszer sem a mérete miatt. De érezte, hogy hiányérzetem van, igaza is volt. Ő mondta ki, hogy vége. Sajnáltam. De barátok maradtunk, tartjuk a kapcsolatot, ma családja van és két lánya.
Mesének vége, menj szakemberhez, priviket nem kérek.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!