Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuálpszichológus hogyan segíthet, ha ténylegesen legalsó átlag a nemiszervem?
Ahogyan azt feljebb írtam, nem irigykedem senkire, nem foglalkozom azzal, hogy más férfiaknak mekkora van, lehet.
Meglehetősen nyitott és nagyon kommunikatív (nőkkel elég könnyen kapcsolódom kortól, külsőtől, munkától függetlenül. Eszembe nem jut, hogy a méretem miatt parázzak vagy frusztrációt vetítsek ki rájuk.). Simán szóba hozom, hogy tisztában vagyok a méretemmel, de mivel ő sokat jelent, szeretném, ha segítene abban, hogy hogy tudok NEKI jobban megfelelni? Szerintem semmi gáz nincs ebben.
Amúgy óriási mázlista az exed. Én is lányokat szeretnék. :)
Szerintem mindenki mázlista aki megtalálja az igazi párját. Ő céltudatosan kereste, volt sok csajjal, akivel bármi gond volt azt hagyta. Engem is, pedig én nem küldtem volna el. De utólag belegondolva ez volt a helyes, pedig én azóta sem találtam normális pasit. Jó külsőm van, bármelyik pasit megkaptam akit kiszemeltem. Egyik sem volt az igazi. Belefáradtam. Évek óta egy nővel élek és kerek a világ! Aki nem találja, az ne másokban keresse a hibát, mert egyedül benne van. Én is tudom, hogy miattam nem jön össze egy pasival sem, ezért is engedtem el a témát.
#10 voltam
#10 köszi a személyeskedést.
Van aki a nagy miatt azt hiszi hogy akkor az már valami, ez tény. Nem azt állítottam hogy minden nagyal rendelkező automatikusan bekepzelt, sőt valszeg a többseg nem az, nem vagyok fusztrált és megkeseredett.
Én sem "foglalkozom" más férfi nemiszervével. Azt gondoltam hatha segithet az én nézőpontom, de akkor a kérdező megoldáskeresése nem a nagyobbra vágyásban merül ki s az ezzel az érzéssel való küzdésben, hanem kapcsolatkeresési lehetőségek behatároltságának megküzdésében. Nekem viszont ilyen gondjaim/ felelmeim nincsenek.
Természetesen egy szexualpszichológus nem rossz döntés. Egyetértek.
Jól értem, hogy nem is volt konkrét rossz élményed emiatt, csak az interneten olvasottak alapján megelőlegezed magadnak, hogy úgy is lesz? Ha igen, akkor lehet, hogy elsőre nem is kell kimondott *szexuál*pszichológus, az önbizalmadon egy általános szakemberrel is dolgozhattok.
Egyébként a saját történetem biztatásként: 12 centis a farkam, 4 szexuális partnerem volt, mind párkapcsolat részeként, egyikük sem panaszkodott, mind a négyüknek tudtam orgazmust okozni. Az egyikük konkrétan elsírta magát első alkalom után, mert azt mondta, már biztos volt benne, hogy soha életében nem fog tudni csak behatolástól elmenni, nekem mégis sikerült ezt elérnem nála. Szóval alkalmi szexről, egyéjszakás kalandokról nem tudok nyilatkozni, de azt garantálom, hogy egy átlagos méretű farok annak nem lesz akadálya, hogy párkapcsolatot találj magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!