Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már, hogy a kicsi farokméret miatt rossz volt a szex?
Figyelt kérdés
szept. 13. 07:21
11/22 anonim válasza:
Nem minden nő szereti ám, ha 25 centis doronggal döfködik a méhszáját!
12/22 anonim válasza:
Voltam kicsivel, amivel rossz volt, de voltam ugyanakkorával, amivel jó volt, nem csak a méreten múlik. Viszont egy nagyobb méret látványosabb, izgatóbb.
13/22 A kérdező kommentje:
12-15 cm között mikropénisz? :D
szept. 13. 10:37
14/22 anonim válasza:
13.
Ne foglalkozz vele, troll.
Én is mondhatom, hogy szerintem 18 alatt mikropénisz. Nekem 28cm van és 6 cm vastag. :D
15/22 anonim válasza:
#14 csak? Szerintem még az is mikropénisz. Minimum lankadtan legyen ekkora és akkor szóba állok veled.
16/22 anonim válasza:
hát nekem lankadtan 14-15 centi. Valaknek ilyen kicsi állva? 😂
17/22 anonim válasza:
Aki azt állítja, hogz ugyanolyan a szex egy 12 centissel, mint egy 17 centissel, az hazudik. Sokkal jobb a 17 centis.
18/22 A kérdező kommentje:
Nekem mereven 12 :D
szept. 13. 12:08
19/22 anonim válasza:
Azóta hogy volt bennem 18-19 es nem élvezem a ferjemét, nem érzek semmit ha beteszi...szinte sírni tudnék 😔😔
20/22 anonim válasza:
Mekkora az övé ? Miért csaltad meg ? Kicsit kamu szagú komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!