Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan köztetek, aki tényleg kizárólag a farokmérete miatt szakított a pasijával, vagy csakis emiatt nem jött össze valakivel? Elmesélitek a sztorit?
Tényleg olyan esetekre vonatkozik a kérdés, mikor minden más stimmelt, csak az a bizonyos méret nem.
Milyen volt a kérdéses pénisz, mi volt vele a baj? Túl kicsi vagy túl nagy volt? Ha tudtok konkrét méretet írni azt is szívesen veszem, az ilyen részletek mindig érdekesek. :D
Hogyan intéztétek a szakítást/lekoptatást? Elmondtátok a srácnak az igazat? Ha nem, akkor mit mondtatok neki? Ha elmondtátok az igazat, hogy reagált rá a másik? Ha kíméletesen nem mondtátok el a kegyetlen igazságot, a fiú esetleg úgy is rájött, hogy mi a valódi ok?
A fenti kérdéseken kívül is szívesen olvasok bármilyen érdekes részletet az eseteitekkel kapcsolatban.
Nem dobnék emiatt senkit. Előbb ismerkedtem meg randizom mint hogy az ágyba kerüljünk, így addigra meglesz a vonzalom. Ha az meg adott akkor nem sok minden tud eltántorítani. Volt egy nagy szerelmem akinek kis farka volt, és nem én dobtak őt, hanem ő engem. Egyáltalán nem a szex miatt btw csak jött neki más.
De pl a mostani szexpartneremnek sem nagy, és baromi jó vele a szex szóval nem ezen múlik. Szerelemnél meg pláne nem.
Volt ilyen. 3 hónapig jártunk, alapvetően jó fej volt, helyes meg aranyos, szimpi stb de nagyon rossz volt vele a szex. Nem igazán éreztem semmit közben. + Mással sem tudott kielégíteni, se kézzel, se szájjal. Szóval nem akartam sem a saját időmet húzni, sem az övét. Számomra nincs boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat, közös jövőkép, szexuális kompatibilitás nélkül.
Azt mondtam neki, hogy úgy érzem nem illünk össze szexuálisan ( ami igaz is). Tudta ő is, hogy mi a helyzet, hisz egyetlen orgazmusom sem volt, és nem egyszer beszèltünk is róla. Nyilván nem 1-2 alkalom után adtam fel a dolgot.
Egyébként 6 cm volt neki merev állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!