Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Volt már, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már, hogy a kicsi farokméret miatt rossz volt a szex?

Figyelt kérdés
szept. 13. 07:21
1 2 3
 1/22 NemFogodKitalálni ***** válasza:
83%
Én a 12 centissel is élveztem. Az volt a legkisebb, amivel dolgom volt.
szept. 13. 07:23
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

EGy újabb fütyike méregető.

Mégis mit akarsz ezzel a kérdéssel?

szept. 13. 07:26
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Nem mértem, a férfi se monda,hogy hány centis, de kicsinek tűnt. Nagyon jót szeretkeztünk, meg is lepődtem. Nagyon tudott bánni a nőkkel. Sajnos magyon messzire költözött, most idegen nőket szórakoztat.
szept. 13. 07:29
 4/22 anonim ***** válasza:
21%
Azt nem értem hogy a 12-15cm közötti méretekkel hogy "élvezitek"? Ezek mikropéniszek.
szept. 13. 07:32
 5/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Ami kicso volt kb13-14 cm azzal is jó volt
szept. 13. 07:34
 6/22 anonim ***** válasza:
72%
Igen volt. És naggyal is volt rossz.
szept. 13. 07:34
 7/22 anonim ***** válasza:
42%
Nem
szept. 13. 07:36
 8/22 anonim ***** válasza:
76%
4-es szerintem fontosabb a csajok véleménye mi t a magadfajta inceleké, akik itt vergődnek a méreten. Megsúgom neked hiába van akár 18 centi ha else jutsz a nővel az ágyig, másnak hiába 13 cm csak, ha momdjuk össze jön neki 10 nő és még a felének nem elég akkor is volt 5 jó szexe :)
szept. 13. 07:47
 9/22 anonim ***** válasza:
65%
Rossz sosem volt,hiszen kielégültem,viszont nekem maga az aktus jobb egy nagyobbal.Ugyanakkor párválasztásnál ez nem szempont,hiszen a kisebb is kielégítő volt. (nem kérek mérettel kapcsolatos privátokat a komplexusos fiúktól )
szept. 13. 07:49
 10/22 anonim ***** válasza:
83%

Volt jobb és rosszabb is. Azért nem hiszem hogy ez méret függvénye, mert kb ilyen 13 centissel is volt orgazmusom, de volt hogy jóval nagyobbal meg nem. Persze összességében nem baj ha nagyobb, látványra pl. de nem ezen múlik a jó szex és a párkapcsolat sem.

30/N

szept. 13. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!