Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az a farokméret (állva) ami alatt szerintetek már kínosan kicsi a kukac?
Figyelt kérdés
márc. 2. 15:11
A kérdező szavazást indított:
15 cm alatt nagyon ciki
12-13 cm alatt
10-11 cm alatt
8-9 cm alatt
6-7 cm alatt
5 cm, vagy az alatt nagyon ciki
31 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg! Mikor fogjátok már fel?
3/7 anonim válasza:
Dehogynem számít, sokan megmondták már. Valószínűleg vannak kivételek csak kevesen.
Nekem is kicsi van 11cm és nem is bírom túl sokáig.
Nem fogok leélni egy életet ilyen nyomorultként ez biztos.
4/7 anonim válasza:
#3 Nekem körülbelül 12cm... Sosem volt rá panasz. Lehet szerencsém volt, de eddig minden nőt sikerült kielégítenem, akivel összejöttem... A technika a lényeg, nem a hossz. Gyakorolj, szerezz egy kis önbizalmat és kezdj el finoman gyúrni, eljárni edzeni...
5/7 anonim válasza:
Volt egy párkapcsolatom, amiben jól működött a szexuális életünk. De hogy következőleg is ennyire jól passzoljunk, annak kevés az esélye. Nem merek ismerkedni és nem is nagyon szoktam már, elfogadtam a sorsom. Kihasználom azt a pár évet ameddig jól érzem magam egyedül, aztán.....Ágyő!
7/7 anonim válasza:
#5 Szerintem meg dugj, ameddig bírod... Fa$znak törődsz bele... Nem is értelek... Egyébként van péniszvastagító műtét. Brutto 300.000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!