Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mi az a farokméret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi az a farokméret (állva) ami alatt szerintetek már kínosan kicsi a kukac?

Figyelt kérdés

márc. 2. 15:11
A kérdező szavazást indított:
15 cm alatt nagyon ciki
12-13 cm alatt
10-11 cm alatt
8-9 cm alatt
6-7 cm alatt
5 cm, vagy az alatt nagyon ciki
31 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem a méret a lényeg! Mikor fogjátok már fel?
márc. 2. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
#1 Csak az álmaidban nem számít.
márc. 2. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
31%

Dehogynem számít, sokan megmondták már. Valószínűleg vannak kivételek csak kevesen.

Nekem is kicsi van 11cm és nem is bírom túl sokáig.

Nem fogok leélni egy életet ilyen nyomorultként ez biztos.

márc. 2. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
#3 Nekem körülbelül 12cm... Sosem volt rá panasz. Lehet szerencsém volt, de eddig minden nőt sikerült kielégítenem, akivel összejöttem... A technika a lényeg, nem a hossz. Gyakorolj, szerezz egy kis önbizalmat és kezdj el finoman gyúrni, eljárni edzeni...
márc. 2. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Volt egy párkapcsolatom, amiben jól működött a szexuális életünk. De hogy következőleg is ennyire jól passzoljunk, annak kevés az esélye. Nem merek ismerkedni és nem is nagyon szoktam már, elfogadtam a sorsom. Kihasználom azt a pár évet ameddig jól érzem magam egyedül, aztán.....Ágyő!
márc. 2. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
*4-nek írtam.
márc. 2. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
#5 Szerintem meg dugj, ameddig bírod... Fa$znak törődsz bele... Nem is értelek... Egyébként van péniszvastagító műtét. Brutto 300.000Ft.
márc. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!