Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti mit gondoltok ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondoltok , vagy mit éreztek , amikor látjátok az utcán , hogy egy vagy több pasi , felfigyel rátok és alaposan megnéz benneteket ?

Figyelt kérdés

2022. máj. 27. 11:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Semmit. Tudomásul veszem, hogy végigmértek és kész.

Nem vagyok 15 éves, hogy minden férfi tekintettől benedvesedjek.

2022. máj. 27. 11:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
semmit
2022. máj. 27. 12:02
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Úgy mint az egyes, tudomásul veszem. Bár én figyelmen kívül szoktam hagyni az utcán való bámulást, főleg ha túl feltűnő.

Az nem baj ha valaki megnéz, de legalább figyeljen arra hogy ne legyen feltünő, ne álljon meg előttem fél méterre hogy végignézzen, és abszolút ne is szóljon hozzám vagy füttyögjön.

Az már zavaró és ízléstelen. Ha valaki túl feltűnően csinálja akkor maximum annyit gondolok hogy "tahó paraszt" és megyek tovább.

De eddigi tapasztalataim szerint tényleg csak a legalja az aki nagyon feltűnően bámul, a férfiak nagyobbik része normális ilyen téren, és diszkréten néz meg. Az nem zavar, róluk nem gondolok semmit.

2022. máj. 27. 12:06
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Páromat izgatja jobban általában. N
2022. máj. 27. 12:12
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindennapos történet a nőknél, szerintem senkit nem érdekel, engem sem.
2022. máj. 27. 12:13
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Hidegen hagy.
2022. máj. 27. 12:15
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
2022. máj. 27. 12:17
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Néha oda szólok, hogy mi a f@szt bámulsz?
2022. máj. 27. 12:21
 9/19 anonim ***** válasza:
43%
Hangulatomtól függ,ha jókedvem van,szórakozott kedvemben vagyok akkor még teszek rá egy lapáttal,riszálok egy picit.Volt már rá példa,tetőn dolgoztak,visszanéztem és ők is nevettek.Úgy voltam vele,hogy legyen egy jó napjuk.Fütyülgettek.Ha morcos vagyok akkor meg azt gondolom,hogy:bunkók.
2022. máj. 27. 12:22
 10/19 A kérdező kommentje:

Értem , tehát igazán számotokra nincsen jelentősége .

De ha ne tán , egy korban hozzátok illő srác megszólítana benneteket és udvariasan meg kérdezné , hogy meg hívhatna e esetleg egy italra , vagy fagylaltra - stb , ere hogyan reagálnátok , például szingli ként ?

2022. máj. 27. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!